Annapanna

Alla inlägg under november 2008

Av Anna - 22 november 2008 20:31

Ujujuj, Nu har A precis gett sig av hem och sablar vad duktiga vi varit idag. Nu har vi skrivit i princip hela resultatet, det är bara referenserna och lite småpill kvar. Duktiga vi! Så nu har vi helt resolut bestämt oss för att ta ledigt imorgon. Skönt! Nu har vi jobbat alla dagar, oavbrutet, i flera veckor. Skall bli skönt att stänga av hjärnan lite nu...


Men vad mysigt det ändå är att sitta på en lördagkväll. Tända ljus, godisskål och en go skrivkompis. Det känns knappt som om det skolarbete det handlar om. Det är kanske då man skall plugga och inte på en sketen, regnig måndagmorgon. Nej men ärligt, så är det nog så att bara för att det känns som om man offrar en lördagkväll för skolarbete så har man bättre självdiciplin.


Förövrigt känner jag mig inte lika sunkig idag. Hann med hårfärgning, insmörjning av brun-utan-sol, tånagelklippning och ansiktsmask på förmiddagen. Lite snygga kläder och glasögon på det och jag känner mig riktigt fräsch igen ;-) Luktar gott gör jag med *hehe*


Nu skall jag dyka ner i soffan och snart kommer min familj hem. Skall bli härligt med lite kvalitetstid med dem. Det var ett tag sedan...


Av Anna - 22 november 2008 09:00

Godmorgongodmorgon!


Tänkte jag skulle ge mig ut i kylan på en morgonprommis. Att sitta still hela dagarna och både käka pepparkakor, kladdkaka, turkisk peppar och dricka julmust var och varannan dag, gör inte direkt underverk på min kropp. Nu börjar den bli sådär smådegig som den var efter sommaren igen. Urk!


Överhuvudtaget är sunket totalt. Att bara hänga i soffan hela dagarna inbjuder knappast till vaxning av ben, färgning av hår eller noppning av ögonbryn. Så idag blir det lite ny färg i håret innan det är dags att börja skriva igen. A har jobbat inatt så jag gissar att hon dyker upp bortåt ett tiden. Det blir lagom till min familj har gett sig av hemifrån. de skall på dop idag, vilket jag egentligen också gärna gått på, men jag får helt enkelt passa på att få så mycket som möjligt skrivet.


Men som sagt, innan dess, en prommis med jordens tempo, en hårfärgning, lite brunutansol och kanske rentutav en ansiktsmask. Sen hoppas jag att jag är på banan igen!

Av Anna - 21 november 2008 18:28

Gjorde världens misstag idag. När jag skulle hem från A vid femtiden insåg jag att min väska, med dator, böcker, artiklar och annat bjäfs, var tung som sjutton och ringde maken. Tänkte att han kunde plocka upp mig på vägen hem. Javisst, sa han glatt. När han hämtade upp mig berättade han ännu gladare att familjen var på väg till Maxi för att handla. Ridå för mig!


Klockan fem,  fredageftermiddag, trötta barn, trött mamma, Ica Maxi. Big mistake! Insåg att det hade varit en picknick att gå hem med den blytunga väskan...Det var GALET mycket folk, verkligen helt hysteriskt. Var man än är så är man i vägen och med tre virrande ungar och en, om än ännu virrigare man är det bäddat för katastrof. Då jag är en mamma som VÄGRAR tappa humöret bland folk, bet jag ihop och kunde riktigt känna hur det pös ut rök genom öronen på mig...


Nåja hem kom vi tillslut utan att vare sig gapa eller skrika på varandra. (lite ilskna blickar var allt som blev.)


Nu är äntligen maten lagad, ljusen är tända och familjen skall krypa ner i soffan. Precis som det skall vara på en fredag!


Myyyys!

Av Anna - 20 november 2008 22:57

Var för skall det vara så sabla svårt att komma i säng när man ändå är trött som ett ras och VET att det kommer att bli en plåga att gå upp nästföljande morgon?

Jo, därför att gå och lägga sig är ju så förtvivlat trist när det nästa som händer är att väckarklockan ringer och det blir sådär plågsamt igen. Älskar att sova, avskyr att vakna och tycker det är trist att somna. Ingen bra kombo helt enkelt... 


Äh, nu får det vara nogtramsat!


Ses i morgon. Nattinatti

Av Anna - 20 november 2008 17:56

Skall som alla andra dagar de senaste och de kommande veckorna tjata om uppsatsen en stund. Som vanligt när mitt liv kretsar kring någonting speciellt har jag lätt att bli lite fixerad nämnligen. Är det inte göteborgsvarv eller badrumsrenovering eller tentor eller Lost, ja då är det helt enkelt c-uppsatsen ;-)


Har även idag suttit nonstop hela dagen. Nu när vi har inne flytet vågar vi knappt ta matpaus. Denna veckan har vi producerat lite drygt 2 av 6 sidor i resultatet. Det segar sig framåt med andra ord...Långsamt. Men ändå framåt! Planen är att vi skall vara färdiga med vårt resultat på söndag för att vår tidplan inte skall spricka. Så det är bara att ösa på helt enkelt.


Förövrigt har besöken här på bloggen ökat rejält de senaste dagarna. Från normala 50 besökare varje dag har ni ökat till över 80 flera dagar. Hur trevligt och kul som helst, undrar bara hur det har gått till? Hade varit spännande att höra hur alla nya har hittat hit!


Nu är det iallfall dags att slänga på mig träningskläderna och dra bort till yogan. Som vanligt vet jag inte hur jag skall kunna fokusera, men som vanligt kommer det säkert även lösa sig. Lovely skall det bli iallafall! Som vanligt ;-)

Av Anna - 19 november 2008 20:58

...jag har gått och blivit TOKKÄR! Japp, så är det. Riktigt jäkla tokkär. Sådär härligt fjortiskär...


Det är bara en hake. Det är inte i min man...Tyvärr. Det hade ju onekligen varit liiiite lättare... Det värsta är att jag har en del konkurrenter om hans hjärta. Mamsen och äldsta dottern till exempel. Jo, det är sant, så är det. De är tokkära de med. Helt galet.


Men när jag blir stor skall jag fråga chans på honom och han LÄR ju säga ja. Varför inte liksom?


The nices guy on the planet:

Josh Holloway

 


 


 



(Pinsamma, pinsamma jag. Jag vet! Lovar!)

Av Anna - 19 november 2008 16:57

Har varit helt absorberade av skrivandet under större delen av dagen och är ändå frusterade över VILKEN TID allting tar. Det känns som om vi inte kommer någonvart. *gaaah*


MYCKET lappar blir det. Allt för att försöka hålla åtminstone någon form av struktur. (det går väl sådär, kan jag säga...)


Var tyvärr tvugna att avbryta nu. Dags att klippa kompisar, laga middag, göra slingor på äldsta dottern och kanske rent utav umgås med familjen en stund och dessutom försöka komma ner i varv innan det är dags för bingen. Träna då? Mmm, det känns som om det blir någon gång efter den 15:e december. Jag kommer definitvt rulla fram vid det laget...


Men är det så att det krävs pepparkakor, kladdkaka och mozzarellapizza för att få till en uppsats så får jag väl leva med det gissar jag...*tsss'


Av Anna - 18 november 2008 22:26

Dagen i helhet och handledningen i synnerhet har varit toppentoppen! Vi började äntligen skriva vårt resultat idag och under de få timmar vi hade på oss producerade vi nästan en hel sida text. Det är mycket när det gäller oss då vi är ganska dåliga på att brodera ut det vi vill ha sagt.Iallafall hade vi flytet igång och det var så att vi tyckte det var riktigt synd att behöva bryta för att åka och träffa vår handledare.


Tackålov är vår handledare grejt och det är som alltid en egokick att träffa henne. Hon lyfter oss och ger oss massor av positiv feedback, vilket är underbart. Hon har dock sagt att hon är skitpetig och stenhård så vi gissar att det blir annorlunda längre fram när hon skall granska det vi skriver. Men den dagen den sorgen. Vi rider på vågen så länge det går.


Efter handledningen passade vi på att gå och fika med två klasskamrater, när vi ändå var i Göteborg. De hade tyvärr inte alls samma tur med handledare som vi, utan har en som bara trycker ner dem  istället. Hon har fortfarande inte fått grepp om vad de skriver om till exempel. Illa illa! Vi försökte så gott det gick energiboosta dem! Vet inte om vi lyckades, men det är ju för tråkigt när det blir så. De här två tjejerna är såpass smarta va! De är skitduktiga på att skriva och kommer alltid med så mycket braiga idéer. Nu var deras självförtroende i bottern och det är ju bedrövligt att en dålig handledare skall kunna vara orsaken till det...


Nåja, vi blev iallafall sittande i många fler timmar än vad som var tänkt och när vi skulle åka hem var tåget försenat så vad som var planerat skulle bli en skön taigensigisoffankväll blev inte alls det...


Dags att koppla ner hjärnkontoret, krypa ner i sängen och förhoppningsvis vakna upp till en lika bra morgondag!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards