Annapanna

Alla inlägg under oktober 2008

Av Anna - 2 oktober 2008 17:20

Har inte ätit kött på snart sju veckor. Det går hur bra som helst och jag har bestämt mig för att köra vidare på obestämd tid. Folk har frågat hur jag mår av att inte äta kött, men ärligt vet jag inte om jag känner någon större skillnad. Åt inte alltför mycket kött innan heller...


Familjen gillar maten med, vilket är tur, för de dagar jag lagar mat, lagar jag samma till oss alla fem. De får kött på dagis/skolan och de dagar deras pappa lagar mat. Så de lär inte få några bristsjukdomar... *S*

Blir bättre och bättre på att variera mig också ;-)


Dagens snabba, smarriga middag bestod av Falafel med bön-och couscoussallad och tatziki!Skall strax slänga på mig träningskläderna, stoppa ipoden i öronen och ta en skön prommis bort till yogan. Lovely!


(Är fortfarande förvirrad, men ändå på gott humör, tackålov... *L*)


ANNONS
Av Anna - 2 oktober 2008 15:38

...efter äldsta dottern nu. Hon har varit borta (förrutom ett dygn i helgen) sedan förra måndagen. Det börjar bli dags att komma hem igen tycker jag! Hur sjutton skall det gå när hon skall flytta hemifrån om några år...


Som den duktiga mamma jag är har jag inte ringt och trakasserat henne någonting. Tänker att hon ringer mig om hon vill prata...Undrans när hon har tänkt att komma hem? I morgon? På lördag? På söndag?


For the record: Det här har INGENTING att göra med den nya Lost boxen jag vill se!


Nope, dags att gå och hämta älsklingssonen på dagis! *visslar glatt*

ANNONS
Av Anna - 1 oktober 2008 20:06

Är en person som lätt snöar in mig på både det ena och det andra. Så även med musik. Jag är periodare på att lyssna på musik och expert på att spela sönder låtar. Att jag sedan är hopplöst efter, och hittar låtar jag tycker om när alla andra redan tröttnat på dem är ytterligare ett av mina signum.


Just nu kan jag inte sluta lyssna på den här:


Av Anna - 1 oktober 2008 14:29

...det är här och nu...


Mina dagdrömmar börjar gå mig på nerverna. Vet inte vad jag vill med livet just nu. Har alltid haft drömmar, mål och strategier. De senaste veckorna har det gått upp för mig att jag vill SÅ mycket med mitt liv, har SÅ många mål och drömmar, att jag inte vet i vilken ände jag skall börja...


Ena stunden tänker jag att jag kan komma precis dit jag vill, det finns inget som kan stoppa mig. Alla drömmar är till för att jag skall kämpa framåt. Andra stunder undrar jag varför jag plågar mig såhär. Jag har allt som borde göra mig lycklig. Men...


...jag har ett sådant behov av att ta mig vidare i livet. Jag är en rastlös själ, så är det bara. Men det är inte schysst mot min familj. De har tålamod med mig och alla mina ideér, men varför kan jag inte bara var lycklig som det är? Jag har ju ingen anledning att inte vara det.


Jag vill resa jorden runt, göra någon skillnad, utveckla mig själv, bli skitsnyggast, vara passionerad och förändra världen. Är det för höga krav eller? Förmodligen...


Kanske är det bara en sådan där mittilivet kris eller nått. Men så länge det känns såhär förvirrande, så blir jag helt handlingsförlamad, precis som om jag bara går och väntar på att någonting skall hända...Vrickat jag vet...Men jag bara längtar...Så att det gör ont.

Andra normala trebarnsmorsor i min ålder verkar längta efter ett nytt hus, en semesterresa eller en ny karl. Men det är inte dit jag vill. Jag vill ha mer än så.


Är skiträdd för att sluta som en bitterfitta och känna att livet bara sprang ifrån mig...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se