Annapanna

Alla inlägg under oktober 2008

Av Anna - 10 oktober 2008 08:01

Sitter hemma själv och skall plugga idag. A och jag har SÅ mycket att ta oss igenom innan vi skall på vår första handledning inför c-uppsatsen på tisdag. Eftersom vi suger på att läsa när vi är tillsammans bestämde vi oss för ovanlighetens skull att sitta var för sig.


Problemet med det är att då finns det INGEN som har koll på hur mycket annat än att läsa man gör...


Den senaste tiden har min pluggmoral gått från kass till obefintlig. Är så fantastiskt trött på att läsa och just nu finns det ingenting som kan motivera mig. Tror banne mig att jag har gått in i pluggväggen, och det med buller å bång. Verkar lämpligt nu när det är dags för uppsats på något vis *NOT*


Gaaaah...


Men idag MÅSTE jag igenom en bok och en avhandling. SÅ är det bra! Skärpning nu Anna!


ANNONS
Av Anna - 9 oktober 2008 08:19

Dottern har snott ipoden! Känner mig halv, naken, deppig och trasig...


Ärligt, så är det VÅR ipod. Vi delar systerligt på den (eller ja, jag har den kanske liiiite oftare...), men nu har jag haft den varje dag i över en vecka. Så idag tog hon den bara. Utan att säga till...

Har blivit fullständigt beroende av den....Inte bra! Musik i öronen får livet att kännas lite, lite lättare. (Även för dottern kanske...) Skall till skolan om en stund och det känns SÅ tungt! ;-)


En braiig låt som jag spelar HELA tiden:


(Orginalvideon var helsopig, så jag snodde ett klipp från världens mest beroendeframkallande tv-serie)ANNONS
Av Anna - 8 oktober 2008 12:56

Resultatet från tentan skall läggas ut på nätet idag. Gissa hur många gånger jag har varit där och spanat...?


Det hade varit för himla skönt att klara den!


Hoppas,hoppas

Av Anna - 7 oktober 2008 21:02

På lördag är det dags för den stora Världens barn insamlingen och ikväll drog vår junisförening igång på allvar. Ledarna och junisar satte upp lappar i trappuppgångarna som meddelar att vi kommer och samlar in pengar i slutet av veckan, medan de äldre unf:arna gav sig ut på och knacka dörr i villaområden.Det gick finfint och jag skulle gissa på att de fick ihop en dryg tusenlapp på en timme. Förra året samlade vi in totalt nästan 18.000:-på två dagar. Tror att vi kan ha svårt att komma över den summan, men att sikta över 10.000:- borde vara rimligt!


Efteråt var det fika med varm choklad! Nu laddar vi för fullt inför fredagen och lördagen. Då jäklar skall här samlas in pengar :-)


Av Anna - 6 oktober 2008 20:56

...är verkligen ingen festlig dag. Någonsin. *L*


Känner mig skitlåg idag, helt utan någon större anledning. Kanske är jag bara trött, jag vet inte. Jag är varken arg, deppig eller irro, utan mest bara sådär ledsen...Konstigt!


Gick ut och gick en sväng efter middagen istället för att gå på gympa. Tänkte att en skön tur i mörkret med härlig musik i öronen skulle få det att kännas bättre, men inte då...Tvärtom tror jag faktiskt...


Nåja, hoppas och tror att det försvinner till i morgon om jag går och drar täcket över huvudet nu...

Av Anna - 5 oktober 2008 19:34

Är trött så att jag är helt vimmelkantig...


Till stösta delen självförvållat, men jag har snittat sömnen till 5 timmar/natt de senaste 3 nätterna. INTE bra! Klockan ringde 04.45 i morse och då ragglade jag och äldsta dottern bort till tågstationen för att åka till Göteborg. En av mina kompisar driver matvarubutik tillsammans med sin familj och i morse klockan 7 var det dags för inventering. Vilken jag och dottern hjälpte till med. 4 timmar intentivt jobb var helt ok. Dottern har varit med förrut, men för mig var det första gången. Så nu har det varit nya jobb för mig både lördag och söndag! (Samlar intensivt på nya erfarenheter).


Kom hem vid halv tre och då var det middag och en halvtimmen powernap innan det var yoga. Och nu jädrar går ögonen i kors...*hehe*


Nu blir det en dusch, pyknamas, en kopp te, och några Lostavsnitt, sedan ...jädrar vad skönt det skall bli...sängen!

Av Anna - 4 oktober 2008 22:48

Har jobbar hela långa dagen, tillsammans med mamsen, med att dema i en matvaruaffär. Ytterligare en erfarenhet att lägga till listan. Inte alltför spännande jobb, men ganska lättförtjänta pengar att bara snacka med folk och vara sådär skittrevlig som jag ju ändå är urbra på ;-) En sådan här urnygg *not* tröja har jag svassat runt i hela dagen. Eftersom affären vi stod i, inte ligger alltför långt ifrån där jag är uppväxt, träffade jag både gamla gymnaster, kompisars föräldrar, grannar och expojkvänner! Eftersom jag bara spenderade 4 (!) timmar i sängen inatt så är jag trött som ett ras och eftersom klockan ringer 05.00 i morgonbitti, eller nej, jag menar inatt, så skall jag hoppa isäng NU. Synd att inte kunna sitta uppe hela natten och titta på Lost nu när äldsta dottern nu äntligen är hemma igen...


Natti!


Av Anna - 3 oktober 2008 16:02

Efter en vecka, mer likt en känslomässig bergochdalbana än någonting annat, är det inte utan att det är ganska skönt att det är fredag. Har precis varit och hämtat sonen på förskolan, maken har kommit hem och fredagskänslan är total.


Skall visserligen jobba (!) både lördag och söndag så det blir ingen lugn helg i vanlig mening. Vad jag skall jobba med? Återkommer till det *L*.


Kvällen skall spontanfiras tillsammans med min bästa M och hennes familj. Det var inte riktigt planerat så och egentligen var vi nog alla laddade för en kväll i soffan. Men en kväll i soffan tillsammans med sina bästaste vänner, det är inte det sämsta! Skall bli mysigt som sjutton. Skall bara slänga mig i duschen, shoppa med mig lite smarrig mat, sedan drar vi!


Trevlig fredagskväll på er! <3

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se