Annapanna

Alla inlägg under oktober 2008

Av Anna - 20 oktober 2008 20:34

Först var tanken att jag kanske, kanske kommit ut och sprungit en sväng, tappade sugen till det och tänkte att ett gympapass hos mamsen kanske skulle sitta fint. La ner det när jag insåg att jag hamnade i tidsnöd mellan matlagning och (kors i taket), lite skolarbete jag har kvar tills i morgon.


Kände ändå efter middagen att jag behövde röra på mig, så snörade på mig skorna stoppade hörlurarna i öronen och trotsade SKITvädret (regn på tvären) utomhus och gav mig ut på en timmes prommis runt stan. Skönt som bara den. Så nu sitter jag här, genomblöt och skall ta tag i dagens resterande skolarbete. Duktiga jag!

ANNONS
Av Anna - 20 oktober 2008 17:47

Just nu, och några veckor tillbaks är familjens matinspiration i botten. Ingen har lust att laga mat och ingen är sugen på något speciellt. Varje dag blir frågan densamma. Vad sjutton skall vi äta idag? När inspirationen är noll blir ju även framförhållningen urdålig. Ingen veckohandling här inte. Nej, panikhandling snarare...


Det enda jag är sugen på nuförtiden är maten av den slabbigare sorten, ett tecken på att jag har ätit alldeles för hälsosamt den senaste tiden kanske ;)


Idag blir det iallafall någon slags framimproviserad gryta på curry, purjo, broccoli, blomkål, böngroddar och kidneybönor...Har ingen aning om hurvida det kan tänkas bli en hit. Men det luktar ganska så gott iallafall...


ANNONS
Av Anna - 20 oktober 2008 07:47

Godmorgon, godmorgon, godmorgon...


Vaknade upp till en regnig, kolmörk, måndagmorgon. Då krävs inte så lite energi för att överhuvudtaget lyfta huvudet från kudden! Nåja, uppe är jag, sonen är lämnad på dagis och jag skall bara hoppa in i duschen en snabbis innan jag packar ner datorn och tar en prommis bort till A, där vi skall sitta och jobba idag. På agendan står att analysera en vetenskaplig kvalitativ artikel inför ett seminarie i morgon. Tråkigare kan man ha ;-)


Ha en trevlig dag alla ni andra!

Av Anna - 18 oktober 2008 20:51

Resten av dagen har varit lugn och skön. Familjen har fixat med det ena och det andra, men i ganska så makligt tempo. Jag har blivit klippt i håret. Av äldsta dottern, bara en sådan sak!


För er som inte har koll, så var jag frisör innan sonen kom och innan jag började plugga. Gillar fortfarande att klippa håret på andra, men att själv gå till frisören är jag urkass på. Gillar inte alls att bli klippt, och det har jag egentligen aldrig gjort. Förra hösten fick jag håret kapat rejält av dottern. (Hon tänker sig en frisörkarriär hon med, så jag tänker att hon får öva på mig.) För ett år sedan klippte hon av mitt hår med nästan 3 dm, och efter det har det bara fått växa. Tur i oturen så har jag ingen tendens att få slitet hår, så det funkar ganska så bra att inte klippa det på så länge. Nu har jag dock känt ett tag att håret verkligen behövt en genomklippning. Och nu är det gjort! Skönt! Tyckte att hon fick till det riktigt bra. Tror hon höll på bortåt 3 timmar iallafall ;-)

Skall se om jag får fotat den nya snygga frissen i morgon med så får ni spana...


Nu har vi slängt sonen i säng och vi andra skall bänka oss framför tv:n. Abstinensen efter den 4:e Lost säsongen som släpps på dvd i veckan är total, och i brist på nya avsnitt skall vi spana på de allra första. Maken och yngsta dottern missade början och vi andra gör dem SÅ gärna sällskap när de skall se dem!

Av Anna - 18 oktober 2008 12:24

Hopp, vad roar sig då en halvsleten trebarnsmorsa med en obokad lördagförmiddag som där här med?

 


Att stryka hela familjens ENORMA tvätthög kanske...(detta är bara halva högen). Så kul kan man ha!


Tur att ipoden är laddad med lite svängig musik då! Det blir liksom liiiite lättare då! Som den här till exempel:Av Anna - 17 oktober 2008 18:18

Så himla skönt att det är fredag! Veckan har väl egentligen inte varit alltför ansträngande, men det skall ändå bli gôtt med sovmorgon i morgon. Har sovit riktigt risigt inatt, då sonen har haft hög feber och legat och knökat med mig. Han fick sin 5-års spruta igår, (vilket gick hur bra som helst), och jag gissar att febern är en biverkan, då han förövrigt verkar frisk. Han hade även rejält ont i armen i natt, men det verkar ha gett med sig nu. Skönt!


Så idag har jag och A haft sällskap när vi skrivit hemtenta. Periodvis har han legat däckad, nerbäddad hos oss i soffan...En stund kom hans snälla morfar och underhöll honom med spel och böcker. Trots allt så har jag och A fått gjort riktigt mycket på hemtentan. Dock börjar det bli riktgt pestigt nu när vi bara har de trista bitarna kvar ;-)


Ikväll hade både jag och maken sett fram mot en lugn slapp kväll i soffan, men det var visst så att äldsta dottern hade tänkt ta hit sina kompisar (5 tjejer) och hänga med dem här. Så det lär bli trångt i soffan. Gissar att vi får ha vassa armbågar så att de förflyttar sig in på dotterns rum istället. Film har vi hyrt med. En tjejfilm som vanligt. Made of Honour. Tror att den är mysig!


Trevlig fredagkväll på er! 

Av Anna - 16 oktober 2008 18:22

... det händer, men idag har jag verkligen ingen som helst lust att gå på yogan. Kanske att det beror på regnet och mörkret utomhus, (har 20 minuters promenad till lokalen), men jag hade gett nästan vad som helst för att få stanna hemma ikväll.


Men det är bara glatt att trava iväg och jag VET ju att det kommer att bli lika härligt som vanligt, när jag väl är där!


Måste dra!

Av Anna - 15 oktober 2008 19:00

Statistiktentan är godkänd!!!!


Så föll den stenen med! Så jäkla skönt!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se