Annapanna

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Svinkallt och Svinhalt

Av Anna - 30 oktober 2008 07:59

Fy så kallt det var ute när jag var och lämnade sonen, och svinhalt. Höll på att dratta på ändan flera gånger. Fattar inte de som kommer farande med cykel när det är så där snorhalt. Utan hjälm och i full fart. Jag tänker alltid att de kan inte ha bromsat än så de vet hur halt det är...Det kanske är jag som är världens fegis...jag vet inte.


Blev lite nojjig när maken åkt iväg till jobbet med. Vi behöver verkligen köpa nya vinterdäck *boring* till bilen. Får väl ta tag i det någon dag. Eller, jag vet inte. Egentligen är det väl kanske inte min sak att ta tag i. Jag åker i vår bil någon gång varannan vecka kanske. Maken kör till jobbet vareviga dag. Det är nog så att det är hans sak att ta tag i *L*


Kylan kryper iallafall innanför skinnet på mig. Hoppas ändå att det skall bli lite soligt idag så kanske tempraturen stiger någonting. Jag är INTE redo för någon vinter ännu. Jag har knappt vant mig vid tanken på att det är höst. Men det är väl bara att plocka fram de tjockaste kläderna man har. Skulle behöva köpa mig ett par riktigt varma vinterkängor med. Det är bara så trist att lägga pengar på någonting man använder så sällan. Mina förra vinterkängor hade jag i typ 10 vintrar, men förra året var de helt slut, så jag kan väl egentligen inget annat göra än att köpa nya. Men det är så jädra boring det med. Jag vill inte köpa någonting alls just nu. Nä, nu skulle jag bara vilja spara alla pengar i världen för att kunna åka någonstans där det är lite varmare och skönare än vad det är här...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se