Annapanna

Alla inlägg under september 2008

Av Anna - 17 september 2008 11:03

Har så vansinnigt tråkigt med min skrivuppgift att jag helt desperat har tagit till äggklockstricket. 30 minuter tråkuppgift, 30 (hrmm) minuters dagdrömmeri! I den här takten blir jag nog klar någon gång....typ nästa termin...


Tur att A kommer hem från sin solsemester i morgon. Har ingen energi alls för att plugga ensam!


ANNONS
Av Anna - 16 september 2008 21:07

Läste igenom vad jag skrev förrut och insåg vad gnälligt det lät. (Tycker INTE om att låta gnällig...)


Känner mig fortfarande skitlåg men en myskväll tillsammans med yngsta dottern och ett par gamla avsnitt av One tree hill och det känns åtminstone liiiite bättre!

 Trevlig kväll hörrni!

ANNONS
Av Anna - 16 september 2008 20:12

Sedan jag gick från överviktig till normalviktig för två år sedan har jag frusit som aldrig förr. Fryser så in i norden...Det är bara när det är riktigt varmt och skönt utomhus som jag inte fryser. Typ när det är högsommar.


Medan jag tappade i vikt tänkte jag att det går väl över. Kroppen behöver väl bara vänja sig vid att inte ha lika mycket underhudsfett längre. Men jag fryser ju lika mycket fortfarande. Jag spänner mig så att jag är helt slut i musklerna, speciellt om jag varit i skolan en hel dag, där jag dels sitter still hela dagen och vi dels har kalla lokaler. När det dessutom slår om i vädret som de gjort de senaste dagarna så gör det riktigt ont i kroppen, sådär som det känns när man är på väg att få feber, det gör liksom ont i hela skinnet.


Detta har gjort att jag de senaste dagarna tappat lusten till det mesta, känner mig skitlåg och vill bara flytta härifrån. Vill inte bo här där jag fryser och har ont i kroppen i tio månader varje år.


Naturligtvis är det inte riktigt lika illa varje dag utan det är lite upp och ner. Men just de senaste dagarna har varit förfärliga. När jag gick och la mig i går kväll (efter att ha tränat, duschat skitvarmt, satt på flanellpyamas, raggsockor och krypit ner under duntäcket med min vetekudde), först då fick jag upp värmen någorlunda.


Sjutton också vad jag INTE vill ha höst och vinter. Får nästan panik när jag tänker på det! Man kan ju grina för mindre...

Av Anna - 15 september 2008 10:01

Fryser som en tok. Undrans om det är riktig höst på gång eller om det är jag som håller på att bli sjuk?


Sitter även idag *suck* och kämpar med mina artiklar som vi skall ha seminarium på/om  i morgon. Har krypit upp i soffan med filt, vetekudde, tända ljus och te. Men vad hjälper det? Fryser som sjutton ändå...


Skulle inget hellre än att glida ner i min sköna säng och rulla in mig i täcket. Men då lär jag somna omedelbums och det är ju ingen vidare bra idé...

Av Anna - 13 september 2008 20:03

Har haft en fantastiskt rolig dag på Bodaborg tillsammans med S, döttrarna och övriga goa junisar. Är helt färdig då klockan ringde vi halv sex i morse och vi kom hem alldeles för en stund sedan. Maken och sonen fick representera familjen när kusinen fyllde 9 år och de har inte kommit hem ännu. Så nu tänker vi som kommit hem att vi VRÄKER oss ner i soffan för att frossa taimat, sedan är det dags för bingen fortare än kvickt!
Förresten måste bara få kräkas lite...


Har jag världens trögaste man eller? God. Om man kikar på inlägget nedan så är det inte svårt alls att räkna ut att frun i den här familjen är nått såpass hångelsugen va! Och vad gör min tröge man med den informationen? Jo, han väljer att spendera gårkvällen OCH natten framför datorn och spela typ battlefield eller nån annan skit...


HUR tänker man då undrar man...?


Trevlig lördagkväll! ;-)

Av Anna - 12 september 2008 15:36

...för HELpatetiska 35-åringar! *generad*


Äldsta dottern och jag har SÅ svårt att fokusera på något som helst pluggande. Fastnade på youtube och shitåpannkaka. Look what we found...

(Titta, njut och försöka hålla er för skratt över hur fjortis jag är)Av Anna - 11 september 2008 18:01

När lusten att laga mat är noll och inspirationen är i botten och man inte orkar handla utan baravill  laga mat på någonting man redan har hemma. Då är Lax med Bulgur det bästa tips jag har.


Värm upp lite olja i en katrull, häll på curry och låt fräsa lite snabbt, häll på 6 dl vatten och lite salt. När det kokar upp häll på 3 dl bulgur och koka i 12 minuter. Tärna 4 laxfiléer och stek, salta, peppra. Häll på den kokade bulguren plus en påse med frysta grönsaker. Klart!


Hur jädra gott som helst! Om man orkar kan man blanda typ gräddfil med peppardippmix och ha till.


  

Nu ere yoga!

Av Anna - 11 september 2008 13:55

Det var en gång...


...för massor av år sedan, typ 20 sådär, två tjejer som fann varandra. De blev liksom vuxna ihop i och med att de tillsammans gick igenom tonåren med allt vad det innebar...De bråkade ofta, hade djupa samtal ofta, hånglades med samma killar ofta (ja, inte samtidigt då, tackochlov). Den ena flickan blev mamma tidigt och den andra flickan for runt i Sverige. Pluggade, jobbade och bodde ihop med några killar, partajade loss helt enkelt. Flickorna pratade inte så ofta med varandra, men när de väl gjorde det så hade de var det precis som som om det aldrig hade varit någon paus.

För några år flyttade den ena flickan till samma stad som hon som fick barn tidigt. De hade plötsligt ganska mycket tid för varandra och umgicks ganska så flitigt. Men så blev den även den andra flickan mamma, inom loppet av ingen tid alls, till två goa killar, ungefär samtidigt som den andra flickan började läsa på högskolan. De gled tokigt nog ifrån varandra igen. De tänkte på varandra ofta, men ingen av dem hade egentligen speciellt dåligt samvete över att de aldrig sågs.


Så igår, sprang de på varandra i mataffären. (De bor 1 kilometer från varandra och hade fram till igår inte setts på ett och ett halvt år). Den ena flickan sa till den andra: Kan du inte komma hem till mig på en snabbfika imorgon så får vi ta igen lite av det vi missat?


Och Shit, det har vi precis gjort...Vi lyckades klämma in en 40 minuters fika mellan statistikplugg, jobbsökande och hämtning på dagis. Är det någon som fattar hur mycket man har att ta igen om man inte har setts på så länge? Vi pratade mycket, fort och ignorerade båda två, när våra telefoner ringde...*fniss*


Samtidigt som det har hänt så mycket i våra liv, så var vi precis samma gamla (lite knubbigare, lite gråhårigare och lite rynkigare) flickor som bara försökte vara lite djupa ihop... 

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se