Annapanna

Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Lostabstinens

Av Anna - 29 september 2008 19:29

Aerobicen gick finfint. 8 småtjejer som jag körde järnet med i en timme. De pustade och stönade och jag gissar att dottern är mer poppis som ledare än vad jag var då de både får lov att vila mer med henne och hon leker lekar med dem ;-)


Är nyduschad och skall strax glida ner i soffan tillsammans med middagen och yngsta dottern. En plåga är att vi har både säsong 2 och 3 av Lost hemma. Det är bara att vi har lovat att inte titta på några avsnitt innan äldsta dottern kommer hem till helgen. Och det är INTE lätt att hålla sig...Är SÅ nyfiken! Såg de tre första avsnitten av säsong 2 när dottern var hemma i helgen, och naturligtvis slutade det hur spännande som helst. Har värsta abstinensen!


Tur att yngsta dottern är 4 avsnitt efter oss andra. Får se dem igen med henne för att stilla längtan...*tsss*


                            


Trevlig kväll hörrni!

 
ANNONS
 
Micke

Micke

30 september 2008 06:10

Hårda bud :)
Jag hängde bara med ettan jag, sen slutade jag att se.

http://kludd.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se