Annapanna

Direktlänk till inlägg 27 september 2008

Älsklings Tilda!

Av Anna - 27 september 2008 21:01

Jättemassor av grattis pussar och kramar till mammas underbara, vackra dotter på 15 (!) års dagen!Jisses vilka dagar! Tentan gick förhoppningsvis bra igår. Hoppas och tror att jag nog lyckades skrapa ihop poäng till att få den godkänt iallafall.

Som vanligt efter en tenta så känns hjärnan helt urblåst efteråt. Men jag åkte hem, pluggade en stund (kors i taket), klippte en kompis, och drog sedan, tillsammans med maken, ner till ikea för att shoppa en soffa till tjejernas rum. Monterade och grejjade halva natten och ställde sedan klockan på 7 i morse, för att gå upp då och städa ( mycket välbehövligt), shoppa mat och laga mat inför dagens kalas. Dottern kom hem tillsammans med sin morbror och moster (hon har bott hemma hos dem i veckan) vid lunch tid och hon blev SÅ glad för rummet! Skönt, då jag har tagit mig friheten att inreda som jag ville...


Vid tre var det invation av släkten. Vi är hur många om helst och det blir mer än hysteriskt på våra kalas, men ack så mysigt! Mat i mängder och tårta i mängder! Nu har det flesta gäster gett sig av, och som vanligt känner man att man inte hann prata med alla...Nu skall vi mysa med brorsan med familj ikväll och i morgon bitti och försöka ta det lite lungt! Skall bli skönt!


Så här snajsigt blev det på flickornas rum!
 
ANNONS
 
Micke

Micke

30 september 2008 06:09

Så tjusigt det blev!
..och så lik dig hon var :)

Grattis där med i efterskott!

http://kludd.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se