Annapanna

Direktlänk till inlägg 21 september 2008

Lördagen...

Av Anna - 21 september 2008 12:55

...var en sådan där myspysig en. Började dagen med att gå till vv. Stod på samma vikt som jag gjorde innan sommaren. Mycket nöjd med det, då jag de senaste 5 veckorna har blivit av med de kilorna som jag lagt på mig under sommarlovet. Nu ligger jag på min målvikt, men nu är alltså planen att jag skall ner ytterligare 5 kilo. Kommer gå som en dans ;-)


Sedan var det hem och iväg till S och P och deras småkillar för en fika. De flyttade in i sitt hus förra sommaren och nu fick vi äntligen kommit iväg och hälsat på dem. Mysigt till tusen!


När vi senare kom hem kände vi alla att det var inte alls läge att gå in när det var så himla härligt väder ute, så vi tog bilen ut till skogen för att ge oss på svampjakt. Det gick visserligen sådär, vi hittade endast en stackars kantarell, men det var inte i hela världen, då det var riktigt lovely att vara utomhus i solen!


Efter det var det sedvanligt mys framför tv:n, med middag, godis och film. När sedan sonen kom isäng kom Lost boxen fram och vi hängde i ända till 03.30  inatt. Totalt crejzy! Nu har vi bara 4 avsnitt kvar på första säsongen!


Nope, dags att dra. Skall med tåget om en halvtimma. Så det är läge att sticka nu. Skall till Göteborg och träffa några härliga personer!


Se ya!
 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

21 september 2008 15:45

Hej Anna-Panna!
Jag ska låna din dotter i 2 veckor!!!! Ha ha vad ni kommer att sakna henne!! Jo, jag undra från vilken film ditt Leo-klipp kommer ifrån...jag måste ha missat den filmen!? Kram

 
Ingen bild

Magnus

21 september 2008 18:54

Kul med svampplockning måste jag säga! Men lägg av med posandet i skogen va :-P

 
Micke

Micke

30 september 2008 06:12

Mitt ute på ett kalhygge minsann.. :)
..ohhh, vilken svamplycka ni hade med!

Men kul komma ut då vädret är härligt.

http://kludd.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se