Annapanna

Direktlänk till inlägg 17 september 2008

Dagens garv

Av Anna - 17 september 2008 17:57

Pratade med mamsen i telefonen för en stund sedan och höll på att garva knäna av mig när hon berättade att hon äntligen fått tummen ur att se "hångelklippet" från inlägget i fredags.


Jag: Ha, vad tyckte du då? Visst var det härligt?

Mamma: Öhh, kanske...jag såg inte hela...

Jag: Vadå inte såg hela? Det är ju underbart. Äldsta dottern och jag satt och typ dreglade när vi såg det!

Mamma: Jamen, höhö, jag blev ju alldeles generad...höhö

Jag: Men det är ju det som är så härligt, när man blir alldeles pirrig och svettig. Pappa kanske inte är lika trög som min man, så kan tycker nog att det är jättebra om du ser det!

Mamma: Höhö...då får jag nog se det igen...höhö


(Kan riktigt se framför mig hur hon alldeles svettig och generad stänger av klippet i ren desperation när hånglet kommer igång....hehe)

 
ANNONS
 
Ingen bild

mams

18 september 2008 12:39

Vadå utlämnad? Kanske någon, någon dag kommer att hämnas. Pussar i massor mams.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se