Annapanna

Direktlänk till inlägg 22 juni 2008

Söndagkväll...

Av Anna - 22 juni 2008 20:36

...och jag skall INTE upp och jobba för jag har sommarlov! Så det så! *S*


Har firat midsommaren tillsammans med familjen i Halmstad hos min bror med familj. Själva midsommarafton var lugn, städad och mysig. Solen sken på oss och vi njöt både av sill, potatis och jordgubbar.


Igår fyllde ju som sagt brodern makalösa 30 år och det som skulle bli en lugn dag med husmålande blev en spontanfest med föräldrar, kusiner, kompisar, kompisars syskon och kompisars föräldrar. Totalt crejsy med SÅ roligt. Höll på halva natten och ALLA var av förklarliga orsaker dödströtta i morse.


Vi hade laddat till tusen för att sätta tänderna i husmålningen i morse, men vaknade till ösregn så det bidde ingenting med det. De andra har väl haft lite mer energi än jag idag och fått fixat en del, men jag var så seg att jag självutnämnde mig till förste barnvakt och plockauppochiordningiköketfixare...


I eftermiddags var så maken och äldsta dottern tvugna att bege sig hemåt mot Alingsås. Maken jobbar ett par veckor till innan det är dags för semester och vår flitiga dotter har anmält sig till sommarskola för att läsa lite extra engelska och matte i två veckor. (Något som hon just nu bittert ångrar. Hon hade mycket hellre stannat här hos oss). Jag stannar här nere till slutet av veckan tillsammans med yngsta dottern och sonen. Brorsan skall vara ute på jobb i veckan och jag och svägerskan har en förhoppning om att lyckas måla MINST halva huset innan han kommer hem igen. Så nu håller vi alla tummar och tår för fint väder!


Jag känner att jag behöver göra någon nytta i sommar när jag inte skall sommarjobba och att måla hus är väl att göra nytta. Eller?

 
ANNONS
 
Kajsa

Kajsa

22 juni 2008 20:56

ÅÅ så skönt en annan ska upp tidigt o jobba =)

http://www.nassez.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se