Annapanna

Direktlänk till inlägg 17 juni 2008

What happens in Vegas

Av Anna - 17 juni 2008 23:56

Har haft en urmysig kväll tillsammans med min kompis P. Våra barn är i samma ålder och vi tränar massor ihop. Men vi hinner aldrig umgås sådär själva. Sådär tjejigt. Men av en av våra deltagare på yogan fick vi biocheckar i sommarpresent, så idag bestämde vi oss för att bara vara vi och bara mysa på bio.


Så vi tog tåget in till stan (Göteborg) och såg What happens i Vegas och kände oss sådär 14 år igen (så gamla var resten av de i biopubliken *Tssss*), sedan gick vi ut och käkade godgod mat och sedan tog vi tåget hem igen. Myyyyys!Tyckte om filmen (som jag gör med alla fjortisfilmer). Den var gullig och bjöd på en hel del fnissattacker. Ingen film som lämnade något större avtryck förutom en go varm känsla i magen.


Och det är ju härligt... ;-)


 
ANNONS
 
Matilda

Matilda

26 juni 2008 12:08

Heej vill också se den filmen, har ni skickat tillbaka den ännu? :O

http://www.tildas.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se