Annapanna

Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Slut på praktiken!

Av Anna - 30 maj 2008 10:04

Så var praktiken över för denna gång. Nästa omgång blir inte förrän efter nyår och då är jag nästan klar med utbildningen...*Gulp*


Jag har trivs jättebra på min avdelning och jag har konstaterat att hjärtsjukvård verkligen är någonting jag kan tänka mig att arbeta med i framtiden. Min handledare är så himla kunnig och hon har snällt svarat på alla mina dumma frågor. Det gör att jag kan en hel del mer om hjärtan än vad jag kunde för sju veckor sedan! Hon har lärt mig tolka EKG kurvor bland annat, och det har vi knappt pratat alls om i skolan. Att EKG kurvor kunde vara så spännande...Det hade jag ingen aning om!


Nu är det iallfall precis en vecka kvar till den STORA tentan! Har inte läst så mycket som jag borde, utan det är bara att ge järnet denna veckan! (Förutom i morgon, jag bara MÅSTE vara ledig och njuta av solen, värmen och familjen iallafall en dag).


På måndag skall vi vara i skolan hela dagen och redovisa ett arbete som vi skall göra. Det skall lämnas in skriftligt och redovisas muntligt. Arbetet är enskillt, så det är det jag sitter och KÄMPAR med idag...Försöker förtvivlat ta mig igenom ett antal vetenskapliga artiklar, men det är segare än segast... Har satt som deadline att klockan 15.00 (senast) skall jag vara färdig. Har suttit här sedan halv åtta i morse och har kanske åstakommit en fjärdedel....*Gaaaah*


Och solen skiner utanför....och jag suktar efter solen...och det gäller att ha en järnvilja för att stanna kvar inomhus...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se