Annapanna

Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Har i alla år...

Av Anna - 25 maj 2008 18:06

...stretat mot alla aktiviteter som ger vuxenpoäng, men nu jag är villig att göra avkall från mina principer.


Jag har börjat odla! Och jösses vad kul det är! Är helt plötsligt ledsen att jag bara har balkong och inte en stor maffig trädgård med växthus och allt...


Galet vad roligt det är när man ser att det börjat gro. Har ingen kunskap om odlande alls, så jag har ingen aning om det kommer bli bra i sista ändan. Men det är vansinnigt roligt att se hur det växer.


Blir vi kvar i lägenheten blir det nog till att skaffa kolonilott. *tsss*


  
ANNONS
 
Elin

Elin

25 maj 2008 19:43

Hejsan! Tack för tum- och tårhållandet på lördag! Kommer behöva det! =) Blivit superpirrig nu, och värre blir det nog i veckan! Känns dock bra i kroppen, och det bådar ju gott!

Supertråkigt att inte kunna vara med på tisdag, men den 10:e hoppas jag att jag hinner komma! Sen får vi hoppas att detta kan fortsätta till hösten, för jag tycker att det har varit roliga, och genomtänkta pass och det är kul att man kan träna ihop på olika nivåer, fast tillsammans =)

Kul med odlandet! Har inte fått planterat något på balkongen än i år, men det är mysigt när man väl gjort det och sen när det blommar o växer! Kryddor är ju toppen att sätta ut så, så det får nog bli en kruka eller två!

Hoppas du får en bra vecka!!

// Elin

http://elinapelina.blogg.se

 
Malin

Malin

26 maj 2008 09:00

Vad härligt det låter!
Jag är helt och då menar jag HELT värdelös på växter. Försöker få dem att trivas men icke.
Du har en stor trädgård hos oss som gärna skulle vilja ha någon som brydde sig om den.... :)
Kram

http://blogg.aftonbladet.se/17375

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se