Annapanna

Direktlänk till inlägg 21 maj 2008

Tillbaks på praktiken

Av Anna - 21 maj 2008 09:33

Nu är jag tillbaks på Alingsås lasarett för att göra mina 2 sista praktikveckor. Det är skönt att vara tillbaks, samtidigt som det känns otroligt stressande att jag har missat 2 (av 7) hela veckor. Det känns som om jag ligger efter och jag inser att det verkligen är järnet de här 2 sista veckorna för att hinna få kläm på allting!


Skall jobba kvällen och försöker sitta hemma och plugga. Något som är lättare sagt än gjort. Jag vet liksom inte i vilken ände jag skall börja och min annars brillianta studieteknik är som bortblåst. Känner mig bara superstressad. Det är inte kul att känna så för denna månaden är ju fullsmockad som det är ändå. Maj är ju en mardrömsmånad för en trebarnsfamilj. Utvecklingssamtal, avslutningar i allehanda föreningar, föräldrafester, klassfester, resor, konfiramationer, studenter....Gah!


Såg fram mot ett lugnare juni, men insåg efter en snabb titt i almanackan att den månaden är fulltecknad med. Hur sjutton går det till?


När skall det lugna ner sig? När skall det finnas någon obokad kväll i kalendern? Skall det verkligen vara så här? Blir GALEN....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se