Annapanna

Alla inlägg under april 2008

Av Anna - 13 april 2008 15:14


Japp, vi funderar på att flytta. Inte för att vi måste, utan för att vi vill. Inte för att flytta till hus, utan för att flytta till en ny stad.


Kan man göra så? Flytta bara för att det är kul? Sälja lägenheten,skaffa nya jobb, ny bostad, skola, fritids, fritidsaktiviterer, kompisar...


Är det oansvarigt när man har tre barn? Eller är det ett äventyr?


Till saken hör...Döttrarna och jag är helpå. Maken känner att det är vilket som. Han behöver inte bo här och flyttar bara han får ett roligt jobb. Sonen har ingen talan *S*.


Tillfället skulle kunna vara optimalt nästa sommar. Jag har slutat skolan och måste ändå söka nytt jobb. Äldsta dottern skall börja gymnasiet, sonen skall börja förskoleklass och yngsta dottern börjar 6:an. Det är ett bra tillfälle liksom...

Men skall vi flytta då är det dags att ta ett beslut ganska så snart. Det kommer ta sin lilla tid att för alla förberedelser. Men vi har ju inte bestämt oss. Är det helt crazy att ta ett så stort steg bara för att vi känner för det?


Vart vi vill flytta? Till Halmstad. Typ 20-25 mil bort... 

Av Anna - 11 april 2008 21:42


Jaha...?


Äldsta dottern är på övernattning, maken är nattvakt på handbollscup och sonen och yngsta dottern är nedbäddande i dubbelsängen.


Och här sitter jag... (NÄR hände det senast?)


En sliten trebarnsmorsa, 1½ liter Cola Zero, 1 påse pepparchips och en romantisk komedi.


Det är tamigtusan lyxigt värre!

Av Anna - 11 april 2008 16:15

Var på studiebesök med skolan idag. Besökte barnkliniken, och bland annat neonatalavdelningen.


Crazy, vad galet mysigt med alla små bebisar. Vill ha! Många!


Maken är fullständigt nöjd med tre barn. Men det är inte jag! Vill ha hur många som helst. Äldsta dottern längtar efter att få en bebis, inte helt bra när hon inte fyllt femton än. Försöker övertala maken att hon kommer att komma på andra tankar om hon får ett syskon till...Han tror inte alls på att det är en bra idé. *S* Gissar att jag får känna mig helt tillfredställd med att få vara mamma till tre härliga (för det mesta) ungar!


Förövrigt är det härligt vårväder här i stan idag! Och vad tycker vi om det? Uuuuunderbart e klart!


Yngsta dottern skall spela handbollscup hela helgen och resterande faniljen skall snart ge sig iväg för att se hennes första match. Själv skall jag fixa en kompis i håret. Mycket välbehövligt, då hon ser ut som ett troll i håret på grund av jag aldrig har tid att klippa hennes hår. *Tidsbristen allan*


Förresten igen...*tssss*

Redovisningen av arbetet igår gick bra. Jag fick mycket beröm för min presentation och det skriftliga arbetet blev godkänt utan kompleteringar. Är naturligt mallig som bara den!


Trevlig fredagkväll!

Av Anna - 9 april 2008 16:07


...är jag nu! Har suttit hystersiskt med arbetet och presentationen hela dagen. Och nu är jag helt färdig.


Vet inte om jag är så nöjd egentligen, men jag inser att det får duga nu. Har oftast inga större problem att prata inför folk, men det här känner jag mig riktigt nervös för. Mest för att alla andra får redovisa två och två och jag blir ensam.


Stackars A har kämpat på bra hemma vid sin dator och skrivit flera stora, pestiga delar som jag är SÅ tacksam att jag slapp. Hade fått sitta hela natten annars.


Skall klippa håret på några kompisar ikväll och eftersom jag är helt grinfärdig nu behöver jag nog komma ut en sväng innan de kommer. Hade egentligen laddat för att springa en sväng idag med, men det får nog bli en prommis istället. Skall se om jag blir lite piggare och gladare av det.


Bäst att ge sig iväg innan jag gör mig osams med någon...*L*

Av Anna - 9 april 2008 09:00

Det var länge sedan jag kände såhär. Har inte sovit lugnt inatt. Har drömt, vaknat, snurrat runt, drömt ännu mer och vaknat alldeles genomsvettig.


Normalt?


Är enormt stressad över hur jag skall få ihop grupparbetet under dagen. Har tänkt att köra en powerpoint presentation nu när jag blir själv. (lättare att hålla sig till manus då). Jag har fått ihop 7 bilder och inser att de drar jag på 10 minuter. Jag skall hålla på i 40! Gaaaah!


Den skriftliga presentationen sitter jag bara och tittar på. Har ingen aning om vad jag skall skriva och hur jag skall lägga upp det. Det skall också lämnas in i morgon... Det skall skrivas enligt uppsatsmallen och just nu har jag ingen aning om vad jag skall skriva under bakgrund, resultat och diskussion.


Vad jag skriver om?


Alkoholorskad levercirros.


Tack och lov att ämnet är spännande iallafall!


Nope, bäst att förtsätta skriva innan jag får hjärtklappning...

Av Anna - 8 april 2008 20:42


...med att gå ut och kuta 5 kilometer tillsammans med päronen. Kände att det var nödvändigt efter att ha suttit still på föreläsningar från 8.00 till 15.30 idag. Var rastlös i hela kroppen samtidigt som varje muskel var stel och frusen efter att ha glidit runt på en hård stol hela dagen.


Iallafall kändes rundan finfin! Inga större problem att ta sig runt! Dessutom var det soligt och inget regn!


Ikväll är det tajm att komma i säng tidigt. Har ett STORT grupparbete som skall bli färdigt i morgon. På torsdag skall det redovisas både muntligt (45 minuters föredrag för klassen) och skriftligt (4-5 sidor) och eftersom min stackars grupparbetskompis A ligger hemma i flunsan så får jag göra det ensam. Tjoho!


Inget kul alls. Men det är mer synd om A! Hoppas, hoppas, hoppas att jag inte får någon influensa i år. Åkte på den förra året så jag borde nog klara mig! Dessutom hoppas jag på att jag chockade bort snoret i näsan nu när jag var ute och sprang!

Av Anna - 8 april 2008 06:03


...förkyld med! Så har ni bilden helt klar för er...Bläk!

Av Anna - 7 april 2008 22:10


Idag är en Fet, Ful, Finnig, Fattig och Fel dag...


Bäst att gå och dra täcket över huvudet och hoppas på att det försvunnit till i morgon!

Ovido - Quiz & Flashcards