Annapanna

Alla inlägg under mars 2008

Av Anna - 7 mars 2008 12:20

Är snart på väg till praktiken för att göra ett kvällspass. I morse fick jag sprungit en kort runda på 5 kilometer tillsammans med papsen, som närmast får beskrivas som en näradödenupplevelse. Det var tungt som attan, men det är kanske inte så konstigt. Är ganska så sliten på grund av praktik, resor och slarv med mat den senaste veckan. *Inte bra*


Skall även praktisera lördag-söndag nu. Det gör att jag kommer upp i 47 timmar praktik denna vecka + 18 timmars resväg. Lite för mycket även för mig...Har en bok som skall läsas ut senast på måndag, visserligen är den bara på 150 sidor. Men jag förstår inte riktigt vad tiden skall klämmas in...


Ja ja, det ger väl sig. Fick iallafall tillbaks min hemtenta jag lämnade in för ett par veckor sedan och den var godkänd. Tack för det :-)


Skall försöka få i mig lite lunch, och sedan blir det att bege sig bort till tåget. Kommer hem strax efter tio ikväll och sedan är det dags att ge sig av vid 6 i morgon bitti igen! Tjoho!


 *Nä, ja e int bitter* ANNONS
Av Anna - 4 mars 2008 21:43

En mil i skogen blev det tillsammans med mamma och pappa. Mamsen sprang med i 5 kilometer, sedan tog jag och papsen ett andra varv själva. Det kändes betydligt skönare än i lördags. Nu sprang vi visserligare lite långsammare (1.05) än vad jag gjorde då men det var SÅ härligt!


Och nu är jag sööööömnigare än sömnigast....Dags att nana om jag överhuvudtaget skall palla att komma ur sängen i morgon bitti! 


Natti!

ANNONS
Av Anna - 4 mars 2008 16:02

Har ledig idag från praktiken! Välbehövlig eftersom jag nu skall jobba 6 dagar på raken. Är trött som ett ras hela tiden. Igårkväll däckade jag när klockan var halv nio utan att få ha tränat :-(


Orkar inte vara så här trött längre! Sover bra, äter bra och motionerar flitigt. Vad tusan är det som är galet med mig?


Solen skulle jag tro...Eller rättare sagt brist på sol. Och värme...Fryser HELA tiden och har gjort det i snart 2 år. Det började när jag tappade massa kilon, men jag trodde att det skulle ge med sig...Men inte då!


Idag har det iallafall, tack och lov varit UNDERBART väder ute. Kallt som sjutton, men soligt! Så lovely! Jag och sonen gav oss iväg (han på cykel och jag springande efter) till Nolhagas lekplats. Vi gungade, åkte rutchkana ocj spanade in djuren. Sonens mormor gjorde oss sällskap och han tog med sig fika. Lycka! Så idag var det inte utan att man fick lite vårkänslor när man var ute! Mmmm...

Gooood, hur vinterblek får man va?


Nej, mer sol och värme åt folket. Det röstar jag för! Nu är det dags att ordna middag till familjen och sedan blir det förhoppningsvis ett eller två varv i löparspåret!

Av Anna - 2 mars 2008 13:58

Gårdagens Plaskparty var en trevlig begivenhet. Vi åkte buss 1 timme, badade som galningar i 3 timmar och åkte bussen hem igen. Trevligt, trevligt! Alla var helt färdiga efter härjandet och somnade som stockar i bussen hem. Mycket roligt hade vi iallafall!


Imorse var vi fortfarande sega (iallafall maken och jag). Kom ändå upp ur sängen rellativt tidigt. Det gäller ju att hänga med när det körs Vasalopp. Äldsta dottern ställde sig och stekte pannkakor till frulle *Lycka*. Yngsta dottern drog i väg för att spela handboll och jag den förslappade modern sunkade i soffan till klockan var halv 1. Riktigt gôtt och slappt.


Känner dock nu att jag borde få någonting gjort idag iallafall. Har en tung vecka framför mig och det är inte utan att jag har lite söndagsångest. Inte kul alls! Har inte haft det sedan jag sålde salongen för snart 5 år sedan och jag är INTE glad över känslan...


När jag nu skall börja jobba om ett drygt år har jag inte jobbat heltid på nästan 6 år. Känner mig lite orolig över hur det kommer kännas. När jag slutade jobba för snart 5 år sedan hade jag söndagsångest HELA TIDEN, VARJE dag! Vill ALDRIG mer må som jag gjorde då. Så därför är jag av förklarliga skäl lite pirrig inför framtiden. Men naturligtvis hoppas och tror jag att jag har valt ett yrke som kommer att vara roligt och stimulerande hela tiden :-)


Nu ere yoga om ett par timmar och det är väl som sagt var läge att ta tag i livet igen...

Har en MEGA strykhög som vore skönt att få undan innan veckan börjar!


So long så länge  

Av Anna - 1 mars 2008 15:25

Jupp, jag kom ut. Trots regnet! 1 mil blev det och det kändes toppenskönt! De 5 första kilometrarna var som vanligt tyngst. Fattar inte att det alltid är så. Det tar fantastisk lång tid innan jag kommer in i flåset. Andra varvet gick dessutom fortare...Skumt! Men skönt känns det iallafall!


Nu är familjen på väg till Borås. Traditionsenligt har Junis distriktet plaskparty i Stadsparksbadet i Borås. 100 junisar som härjar i bassäng, bubbelpool, vattenrutchkana och vågmaskin i 3 timmar. Det är grejer det!


Kul lördagskväll helt klart!


Godafton!

Av Anna - 1 mars 2008 11:47

Jösses vad skönt att februari är slut och mars är här! Jag längtar så fantastiskt mycket efter sol och värme och har jag riktig tur så kanske mars kan bjuda på det! *hoppas, hoppas*.


Är fortfarande fantastiskt trött men idag känns det iallafall lite lättare. Fick en ordentlig egosovmorgon och det är jag SÅ tacksam över. Maken drog i väg med yngsta dottern och sonen tidigt i morse. Dottern skall spela tre handbollsmatcher i Vänersborg och idag var det makens tur att köra dit. Äldsta dottern sov över hos kompisar, så i morse var det bara JAG hemma. Sov till klockan var halv tio och det var underbart!


Nu har jag gått och skrotat här ett par timmar (har visserligen tvättstugan idag, men det är inte alltför betungande), och nu LADDAR jag för att gå ut och springa. Jag älskar att springa och tycker verkligen att det är jättehärligt. Men när det regnar så mycket som det gör nu (MYCKET) så har jag så svårt att motivera mig att komma ut.


Som studerande, lite halvstressad trebarnsmamma är min ego tid något begränsad och jag VET att jag måste ta chansen att komma ut när jag får den. Jag kan inte tänka att jag tar det lite senare, för lite senare har jag inte tid. Den senaste tiden har tillfällerna att komma ut varit få och varje gång har det varit pissigt väder. Det är INTE kul då! Så fattar ni att jag längtar efter härligare väder eller? *S*


Menmen, det är bara att ta sig i kragen och ge sig ut. Skita i det äckliga vädret och köra järnet...


Så...NU drar jag! 

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se