Annapanna

Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

Eländiga lördag...

Av Anna - 29 mars 2008 11:16

Älskar verkligen helger och i synnerhet lördagar. Egentligen!


Oftast har familjen häcken full och hittar på massor av roliga saker. Men då och då tycker vi att det hälsosamt att inte boka in någonting. I förhand är sådana helger SÅ härliga. Vi längtar och säger att : Åh vad skönt att vi inte har någonting bokat på HELA helgen! Vi ser framför oss (iallafall jag och maken) att vi skall komma ifatt med alla måsten, tvätta, städa, baka, laga mat, renovera, fixa bilen, mysa, jag ni fattar...


Och hur blir det då?


Fredagkvällen är fortfarande underbar, hela långa helgen framför oss...


Vaknar på lördagmorgon, vet inte i vilken ände vi skall börja, ingen vill gå upp och göra frulle. Ingen vill plocka undan efter frullen. Någon måste låsa in sig på toa flera timmar, någon annan MÅSTE visst häcka framför datorn en stund. ALLA blir mer och mer irriterade, stessade och på dåligt humör. Samtidigt som det händer precis INGENTING! Familjen surar ett par timmar och framåt lördagkväll sätter vi äntligen fart. Kör järnet och på söndageftermiddag har vi knappt hunnit klart med hälften av vad vi planerat. I samma veva står vi undrade. Varför satte vi inte fart tidigare...


Ghaaa, varför blir det såhär vareviga gång? Såhär har våra lediga helger (inte konstigt att vi så sällan är lediga) sett ut sedan urminnes tider. Typ i 17 år.


Dags att byta taktik kanske?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se