Annapanna

Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Tenta

Av Anna - 28 mars 2008 22:10

Idag var det dags för avslut på kursen Psykiatrisk omvårdnad. Kursen har absolut varit en av de roligaste och intessantaste under utbildningens snart 4 terminer. Något jag ALDRIG trodde. Det var bara så otippat! Har lärt mig SÅ fantastiskt mycket som jag tror att jag kommer ha användning av i mitt kommande yrke!


Så var det då dags för tentan idag. Hade trots att jag har varit intresserad läst lite för lite (men det på grund av tidsbrist och inte motivationsbrist). Tentan var som vanligt ursvår, men det är inte helt osanolikt att jag har klarat den. Det borde nog ha gått vägen...Inte så att jag skall ropa hej än, men det är heller ingen mening att måla faan på väggen (om jag nu skall använda mig av floskler)


Skönt ändå med ny kurs på måndag. Då är det dags för 10 veckors Somatisk omvårdnad. Först 2 veckor teori, följt av 7 veckors praktik, som jag skall göra på hjärtavdelningen här på Alingsås lasarett. (Mitt 1:a hands val!)  Sedan avslutas terminen den 5:e juni med tenta. Sedan är det sommarlov...Känns ärligt, liiiiite skumt att det är sommarlov om 10 veckor med tanke på snödrivorna ute *L*


Vill förövrigt tacka för synpunkterna på inlägget nedan! Jag forsätter nog med mitt mellanmjölks bloggande ett tag till. Den som lever får se om jag någonsin vågar ta språnget...*S*

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se