Annapanna

Direktlänk till inlägg 25 mars 2008

Älsklings Maja

Av Anna - 25 mars 2008 16:02

 


 


Massor av grattispussar och kramar till Älsklings Maja som fyller 11 år idag!


Stora, stora tjejen! Min kärlek i livet. Hon är det av mina tre barn som är mest lik mig både till utseende och sinne. Det är inte alltid en fördel om man säger så! Hon är envis, stark och självständig, något jag är tacksam för. Det är bara det att hon är det gentemot mig med. Inte alltid så lyckat. Ifrågasätt gärna ofta och mycket, men inte din mamma liksom...*S*

När hon föddes för 11 år sedan var maken och jag helt 100% säkra på att det var en liten Melker som bodde inne i magen. Men inte då! När Maja föddes blev vi bara SÅ paffa! Och SÅ stolta. Och SÅ lyckliga! När hon föddes hade hon lite gulsot och var läckert solbränd redan då. Det satt nog i, för hon är fortfarande 11 å senare brun som en peppakaka året om *Avis*


Naturligtvis började dagen med att vi sjöng för henne, med paket och allt som hör till. Sedan bestämde sig sonen för att han ville vara hemma med sina storasystrar som är påsklovslediga istället för att gå till dagis. Sedan var det sådant snöoväder att jag inte kom iväg till skolan. Å jösses vilken konstig dag det blev...


Fick suttit och pluggat med A en stund, men det blev liksom lite antiklimax när vi inte kom iväg till skolan som vi tänkt. Det var obligatorisk närvaro idag med, så vi får se vad vi åker på för uppgift att göra istället...


Nu skall vi fixa lite mysig middag/kvällsmat som barnens mormor och morfar skall få när de kommer hit. Det bli kanske inte så mycket firande idag, (har firat henne mer eller mindre hela helgen) men lite mys blir det iallafall!

 
ANNONS
 
Malin

Malin

27 mars 2008 18:34

Good vad fin hon är!!
Vi här hemma är så stolta att få känna henne!!
Hoppas hon var nöjd med sin dag!
Hälsa och krama

http://blogg.aftonbladet.se/17375

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se