Annapanna

Direktlänk till inlägg 24 mars 2008

Härlig ledighet!

Av Anna - 24 mars 2008 18:18

Det har varit ett par härligt lediga dagar. I fredags var vi hos makens bror och firade barnens kusiner som fyllde 4 år. Stora tjejerna!

I lördags firade vi påsken på Tjörn tillsammans med fastrar och farbröder. Mysigt värre!

Igår var brorsan med familj här. Mysigt att få vara tillsammans med dem ordentligt! Lilla R är vansinnigt charmig och stackarn blev både sönderpussad och kramad.


Så idag va det dags att ta tag i vekligheten igen...


Tenta på fredag och det är HÖG tid att börja plugga. Så idag har jag och A suttit och förökt mobilisera intresse, ork och lust. Vi fick väl gjort en del iallafall. Men det är MYCKET kvar... I morgon är det skola med seminarium. Tjoho! *NOT*

Skall se om jag kan försöka förbereda mig något ikväll. Inte det lättaste...Hemmet börjar mer och mer likna en fritidsgård. Vet inte hur många barn/ungdomar som är här nu...1,2,3....8 tror jag. Hade tre kompisar som sov över i natt. Gissar att det kommer bli något liknande inatt! Totalkaos med andra ord. Men hellre att det är totalkaos här hemma hos oss än att vi inte har koll på dem alls. Skönt så länge de tycker det är ok att vara här. Misstänker att det inte kommer att hålla för evigt...


Skall se vad jag kan hitta på för middag. Något som går snabbt och som räcker till ett helt kompani...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se