Annapanna

Alla inlägg under januari 2008

Av Anna - 12 januari 2008 16:20

Det är för festligt att se vad folk har använt  för sökord för att komma till min blogg.


Urval från gångna veckan:

  • Solroskärnor
  • Toastol
  • Riktigt ont i halsen
  • Alingsås Gymnastikförening
  • Haley James Scott
  • Farmakologi tentan
  • V-V recept
  • Anna-panna
  • Bröllopsfrisyr

Tänk vad galet det kan bli... De måste blivit besvikna...

Av Anna - 11 januari 2008 19:22

God, vilken jädra träningsvärk jag har sedan gårdagen. Jisses, den är massiv! Framför allt i axlar, armar och nacke. Men det är riktigt gôtt ändå på något vis...


I morgon är det löpning som gäller! Skall bli skönt det med!


Har haft en lugn skön dag. Har pluggat en stund, men har inte slitit ihjäl mig precis. *S* Hämtade sonen tidigare och har myst och gosat hela eftermiddagen. Borde väl egentligen städat....Men vi tar det i morgon istället. När ALLA i familjen är pigga och glada!


Ikväll blir det naturligtvis Let´s Dance. Ett riktigt favvoprogram! Blir alltid så grymt imponerad över deltagarna! Gick själv och dansade när jag var i yngre tonåren. Gillade det jättemycket men det blev lite småtungt att åka tåget in till Göteborg flera gånger i veckan, så jag la av i 14 års åldern. Gissa om jag ångrat det många gånger... Tyvärr har vi ingen dansskola (förutom buggkurser, som jag tycker är pisstrist) i Alingsås. Annars hade jag lätt börjat igen. Det är SÅ kul!


Annars är det en lugn kväll. Yngsta dottern har en kompis som skall sova över, så sonen får sova i min säng inatt så kompisen får ta hans. (yngsta dottern och sonen delar rum)

Så nu blir det popcorn, Let´s Dance, och några avsnitt av One Tree Hill innan det är läggdags.


Grymt skönt att det är fredag!

Av Anna - 10 januari 2008 23:20

Så idag var det äntligen dags att starta upp yogan för terminen igen. Passet som jag hade idag är nytt. Vi har bytt ut mitt aerobicpass (som inte drog så mycket folk, tyvärr) till ett Poweryoga Steg 2 pass.


Eftersom passet var nytt var jag lite pirrig om utifall att det inte skulle komma så många. Man vet ju aldrig med nya pass. Men det gjorde det tackålov :-)


Det var första gången jag körde passet. Har bara instruerat Steg 1 förrut, men det funkade ganska bra ändå. Kände att jag hade lite svårt att fokusera i början. Men det blev bättre efter en stund.


Iallafall var det jätteskönt, och det känns riktigt härligt att terminen är igång igen! På söndag leder jag två pass med. 1 Steg 1 och 1 Steg 2 pass. Så det blir bara yoga för mig den här terminen. Spännande! Sedan får jag nog som vanligt hoppa in som vikarie på de andra passen. Det brukar både bli lite gympa och step up varje termin. Men det är oftast bara kul att göra gästspel!


Hur som helst är det gôtt att vara på G igen. Points räknandet har gått finfint än så länge. Är hungrig som sjutton, men det vet jag ju att det släpper snart. Det gäller bara att hänga i de första veckorna och inte fuska, så kommer man snart in i det. Känns skitskönt!


I morgon är det hemmastudiedag. Härligt att slippa åka till Borås. Tror nog jag skall ta mig en halvdag ledigt och hämta sonen tidigare från dagis, så vi kan myyyyysa! Så lovely att det är fredag i morgon!


Natti!

Av Anna - 9 januari 2008 17:33



Idag kom fjärde säsongen av One Tree Hill ut på Dvd. Hade förbeställt dvd boxen och den kom på posten idag. Som vi längtat!!!

Av Anna - 7 januari 2008 20:57

Efter en riktigt, riktigt mysig helg med mycket pussar, kramar och gos med R (1½år) är jag nu på banan igen. Lovely ;-)


Började räkna points idag igen. Gick med viktväktarnas hjälp ner 15 kg under 2006 och nu under hösten har ca 4 av dem satt sig igen. INTE bra! Men nu skall de bort. Trivs inte alls som det är nu och kläderna sitter jättetjorvigt. Guuuuä!

Skall bli fantastiskt härligt att bli av med dem nu! Främsta anledningen att de kom tillbaks var väl vår dåliga mathållning under renoveringen i höstas. Att vi inte hade samma möjlighet att diska eller laga mat under så många veckor var INTE alls bra. Det blev ALLDELES för mycket skräpmat. Urk!


Men det är slut på det nu. Nu är det hälsosam mat till hundra procent igen. SÅ skönt! Har som mål att göra mig av med 4-5 kg innan sommaren, så jag tar det lugnt. Ingen hetsbantning här inte. Utan bara mina gamla schysta vanor jag hade innan. Det känns ganska tryggt. Jag vet att det funkar och att jag mår bra av det!


Var iväg och tränande gympa (mammas) ikväll. Härligt även det! Ja, att gympan och yogan och de andra passen är igång igen. Nu skall bara mitt halsonda få försvinna så skall jag ut och tokspringa igen med. Längtar som en galning!


My god vad härligt det känns!

Av Anna - 5 januari 2008 23:32

Idag har varit en riktigt lugn och skön dag.


Känner mig fortfarande lite sur efter gårdagens tenta. Men jag försöker släppa det...


Makens farmor har funnits i våra tankar hela dagen. Vi har pratat mycket om henne. Skrattat mycket åt mysiga minnen, men även fått en tår i ögat då och då. Den som har svårast att prata om henne är maken. Han stänger av och förtränger. Sådär smart!

Han gjorde likadant när hans farfar gick bort för 10 (?) år sedan. Kan säga att det inte var helt kul när det släppte, pös över och fullständigt svämmade ut. Tror att han håller på att göra samma misstag igen...

Men vi andra har pratat om henne. Massor! Härligare tant får man leta efter <3


Annars har vi det mysigt med brorsan, J och R. Vi har som sagt tagit det VÄLDIGT lugnt idag. J och äldsta dottern var på stan en sväng i förmiddags och brorsan, de andra barnen och jag var ute och lekte. Blev inte så lång stund pga kylan dock. Vi höll ju på att frysa häcken av oss...Brrrr!


Mams, paps och faster var här en sväng och fikade, vilket var mysigt. Sen har vi spelat lite Buzz, glott på film, käkat och slappat.


En riktigt lugn och skön lördag som sagt! Mer lugna och sköna lördagar åt folket!!!!

Av Anna - 4 januari 2008 18:08

Ja, det är det! En riktig skit dag.


Tentan var den absolut mest korkade, svåra, idiotiska jag varit med om. Den stämde varken med studieguide, föreläsningar eller böcker. MYCKET svårare. På en helt annan nivå än vad jag eller någon annan pluggat på. Skall bli spännande att se om det var någon i klassen som bemästrade den. Skit jävlar oxå...


Jaja, någon gång skall ju vara den första gången man gör en omtenta. Om jag inte mot förmodan skulle ha en jäkla flax och har GISSAT rätt på tillräckligt många frågor. *Tssss*


När jag kom hem trött och grinig ringde svärfar och berättade att makens farmor har dött. Skit! Hon var förvisso 91 år, men det känns för jäkla tomt ändå. Hon var inte sjuk och fick dö hemma i lugn och ro sittande i en fotölj. Och mer än så kan man väl inte önska...

Hon klarade sig utan hemhjälp och var ganska pigg och klar men på senaste tiden har vi börjat märka att hon snurrat till det ibland. Så det var ju skönt att det slapp bli värre.


Men ändå.


Min egen farmor dog innan jag föddes och min mormor dog när jag var 13 så makens farmor har varit lite substitut för mig. En av de skönaste människor jag känt desutom!


Så nu är vi lite låga här allihop!


Tur att min bror med familj kommer om en liten stund. Skall bli mysigt att få krama på dem hela helgen!

Av Anna - 3 januari 2008 23:08

Har myst framför tvn med tjejerna ikväll. Perfekt tentauppladdning ;-)


Såg The Notebook. Världens gulligaste film om du frågar mig. Var länge sedan jag såg den senast. Hade nästan glömt av hur mycket jag tycker om den. *suckar lyckligt*



Ibland undrar jag inte om jag är mer fjortis än vad min dotter är...


Älskar romantiska filmer. Vet inte om det har att göra med att jag varit tillsammans med samma kille sedan jag var 16 år och han är inget vidare romantisk. Han är jättebra på alla sätt och jag älskar honom massor. Men, har är inte det miiiiiinsta romantisk. Jag har i alla år sagt, att det gör ingenting för jag är lika oromantisk jag. Men jag börjar undra det...


Nope, mer romantik åt folket (eller iallafall åt mig *S*)

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards