Annapanna

Alla inlägg under oktober 2007

Av Anna - 7 oktober 2007 20:31

...har vi haft en riktigt, riktigt bra helg! Vi börjar bli himla bra på det!


Ja, att ha bra helger alltså...


Fredagen var lugn och skön. Slappade och glodde på film.


Lördag mogon var det full rulle med montering av köksskåp, strykning och städning. Inte jätteroligt, men jösses så fint det blev!!! Köksskåpen borde ha inhandlats för sex år sedan när vi renoverade köket, men det blev aldrig av. Men nu är de uppe iallafall! Jättelovely!


I går kväll var jag tillsammans med mamma och pappa på ett föredrag med Renata Chlumska!

Jag skulle kunna hålla på i flera timmar och prata om henne. Men det skall jag inte ;-)


Jag nöjer mig med att säga att hon är en helt FANTASTISK inspirationskälla, en superpositiv och härlig tjej, och får du möjligheten att gå och lyssna på henne så GÖR DET!


Iallfall så var vi totalt uppfyllda efteråt alla tre. Stackars maken hade också velat följa med. men eftersom äldsta dottern inte var hemma så fick han var hemma med de andra två...


Idag har vi fått gjort massor. Maken var och veckohandlade. Jag bakade en hel massor och lagade massor av lunchlådor. Jätteskönt. Sedan satte vi upp lite hyllor och lampor och annat bjäfs. Vi har ju så jobbiga väggar i hela lägenheten, att det är ett äventyr varje gång någonting skall upp. Men nu är det gjort iallafall!


Sedan var det ju veckans höjdpunkt. Det som jag längtar efter varje dag.


Yogapasset!


Det var lika härligt som vanligt! Det är verkligen något av det bästa jag vet. Blir helt euforisk och samtidigt hur lugn som helst. Det är skumt det där...


Efter det följde mamma och pappa med hit hem så jag fick ordnat till deras långa hår. Mycket välbehövligt!


Så nu skall jag nöjd och glad krypa ner i soffan och se om det kommer någon bra Söndagsfilm. Laddad till tänderna inför veckan som kommer!!!

ANNONS
Av Anna - 5 oktober 2007 17:10

...Skall äldsta dottern på läger och yngsta dottern skall sova hos en kompis. Alltså är bara sonen hemma.


Någon som är sugen på honom? Så mamman och pappan skulle kunna få lite egotid! *Please*


Ingen...?


Nähä, vi får väl krypa ner i soffan tillsammans med honom. Kanske att det blir en film och chibba?


Blir väl mysigt antar jag...:-)ANNONS
Av Anna - 4 oktober 2007 09:43

...bädda sängen, noppa ögonbrynen, blogga, dagdrömma, ta undan disken, måla golvsocklar, platta håret, skölja flour, titta ut genom fönstret, surfa, rensa kläder, plocka undan, dricka te, skriva mail, rensa kylskåpet, längta, vänta, vattna blommorna...


...innan jag kan sätta mig att plugga...


Gaaaah. Självdiciplin!

Av Anna - 3 oktober 2007 20:18

Japp, så har då även jag gett med mig. Hade mycket bestämt, bestämt mig för att låta bli.


Men idag hände det...Jag gick också med.

Är inte alltför impad än så länge, men vi får väl se vad som händer...Misstänker att det tar ett tag att komma in i det...


Känner mig lite fånig faktiskt. Just för att jag hade bestämt mig för att låta bli...*Tsss*

Av Anna - 3 oktober 2007 09:31

Försov oss helt galet mycket i morse! Maken kan försova sig då och då men ALDRIG att jag gör det!


Men idag så... Någon gång skall ju vara den första...


Vaknade halv åtta med ett ryck och insåg ganska snart att det var mer hälsosamt att skippa skolan idag (för att slippa för hög puls resten av dagen), så jag stannade hemma för att plugga istället. Kändes som om det var det bästa att göra.


Så nu sitter jag här, som vanligt med taskig inspiration...*L*


Har fått läst i nästan två timmar, men det är väl bara att köra på ett tag till. Det är MYCKET att läsas in. Vet inte hur många sidor det är den här kursen. Skulle tippa på 3000, något sådant...Skit mycket med andra ord!


Dags att ta tag i det igen...

Av Anna - 2 oktober 2007 21:21

Känner mig ursketen mest varje dag nuför tiden. MYCKET olikt mig vill jag bara påpeka. I vanliga fall brukar jag vara trött sådär någon dag, då och då. Men nu är jag förlamande trött HELA tiden!


Blir galen.


Allra värst blir det när jag inte hinner träna så mycket som jag skulle vilja. Och det har jag inte hunnit nu det sista. Skulle vilja träna åtminstone varannan dag. Helst mer. Det sista har det blivit 2 eller 3 pass i veckan. Kanske är det därför jag är så trött?


Mina nära och kära påstår envist att det är för att jag försöker hålla så många bollar i luften samtidigt, men jag kontrar lika envist med att jag är van och att så länge man gör roliga saker så fungerar det! Jag försöker åtminstone rättfärdiga mitt liv och mina val på så sätt.*L*


Struts? Sticka huvudet i vadå? Jag.....Inte då!


Har en förhoppning om att jag skall komma ut och springa i morgon iallafall! Om nu inte förkylningen som jag misstänker är på g, bestämmer sig för att bryta ut... Hoppas INTE att den gör det! Bryter ut alltså...

Av Anna - 2 oktober 2007 12:12

...att blogga när jag är i skolan ;-)


Töntigt, jag vet *asg*

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se