Annapanna

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2007

Jag lever!

Av Anna - 30 oktober 2007 20:43

Tro det eller ej!


My god vilket liv jag lever just nu...


Det här med renoveringen håller på att knäcka oss helt och hållet. På torsdag har vi klarat av 2 av 8 veckor. Och nu har vi konstaterat vad som är jobbigast. Det är vare sig brist på toa, dusch, vatten eller avlopp. Utan det är att vårt hem inte är vårt hem längre, utan det är en arbetsplats. Förvisso jobbar här jätte gulliga killar som inte stör mer än nödvändigt. Men man vill liksom inte vara hemma mellan 07.00-16.00 när dörren kan flyga upp när som helst och de kommer infarande. Sedan behöver jag knappt nämna dammet och röran...Det säger sig själv hur jobbigt det är... jag trivs inte hemma och vill inte vara här. Det är ju hemma som man skall ladda batterierna, men det är verkligen inget man kan göra nu...Tvärt om faktiskt!


Hela den här renoveringen hade säkert varit mycket lättare att hantera om det inte varit så att jag just nu känner mig pressad och stressad över vår stooooora tenta på fredag. Sjukdomslära 7 poäng. Det är inte så upplyfftande ;-)


Att det utöver det är skitmörkt, regningt och depprimerande ute underlättar INTE för mig!


Så, slut på gnället!


Annars då?


Tjejerna har ju lov från skolan denna veckan och det spenderar de hos morbror och moster i Halmstad (lyckost dem). Fantastiskt skönt för dem att slippa vara hemma om man säger så. Även om jag längtar halvt ihjäl mig. De åkte i söndags och kommer hem på torsdag.


I eftermiddags var jag ute och sprang en runda tillsammans med mamma och pappa. Det gick kalasbra och vi flööööög fram alla tre. Så himla härligt!!!

Ikväll åkte maken och sonen iväg för att fira makens farmor som fyllde 91 (!) igår så jag har haft en riktigt skön kväll för mig själv. Springning, dusch (på gården), käk, några telefonsamtal. Mysigt värre. Nu skall jag krypa ner i sängen och ta med mig medicinboken och se om jag inte kan få in något mer i min redan överfulla hjärna.


Tack alla som lyckades ta sig genom allt gnäll ända hit!


Puss och kram

 
ANNONS
 
Ingen bild

wagner

30 oktober 2007 22:07

Ja, gnäll på du en stund till. Men sen tröttnar vi! ;)

 
Malin

Malin

31 oktober 2007 16:23

Ah där är du ju!
Började bli lite orolig *fniss*
Förstår att det måste vara jättejobbigt hos er nu.
Ni har en stående inbjudan här. Min man sa något om söndag, stämmer det??
Jag är inte hemma då, eller så är jag påväg hem. skall på relax-weekend med fyra andra tjejer. Känner mig värd det efter dagens tenta...:)

Ha det bäst!
Kram Malin

http://blogg.aftonbladet.se/17375

 
Anna

Anna

31 oktober 2007 21:43

Hej Anna,

Förstår att du längtar bort ifrån stambytet och allt damm hemma.

Lycka till med tentan! :-)

Kram
Anna

http://www.livsfokus.se

 
Viktoria

Viktoria

1 november 2007 20:11

Usch, vad det låter jobbigt med stambyte!! Och man får verkligen gnälla hur mycket man vill i såna här lägen så gnäll på du. ;-)

Kram

http://www.vikkitikki.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se