Annapanna

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2007

Springa, springa, springa...

Av Anna - 10 oktober 2007 20:46

Var ute på en riktigt go runda tillsammans med yngsta dottern nu i eftermiddags. Det var som vanligt alldeles för länge sedan. Tiden rääääcker till inte till någon springning. Det får jag lite panik över. Jag ÄLSKAR att springa! Det går inte fort, men det är lovely!


Dottern orkade springa nästan hela 5 km rundan. Duktig tjej! Och glad och nöjd känner jag mig!


Annars har jag och A suttit hemma och pluggat idag. Skönt att slippa åka till Borås. Det är liksom mycket skönare att hänga i soffan med alla böckerna en hel dag istället för att spendera nästan 2 timmar i bilen...


Nästa vecka har vi två hemmaplugg dagar. Skall bli skönt!


Idag har vi varit ganska så på och jag tycker nog att vi lyckats trycka in en del i skallen. Det är ju si och så med det ibland *S*. men idag fastnade nog en hel del. (fråga mig inte hur mycket jag kommer ihåg i morgon*tsss*)


Nope, dax att förhöra äldsta dottern på hennes läxa. Hon har fysik prov i morgon. Så nu hoppas vi att det sitter!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se