Annapanna

Alla inlägg under september 2007

Av Anna - 18 september 2007 16:22

Jisses, jag är sömnig som bara den. Fattar inte...Skulle kunna somna här och nu.

Har visserligen suttit på föreläsning hela dagen och det har väl varit ganska tröttande. Men så här...det är ju löjligt.


Skall försöka få lagat middag till barnen sedan är det dags att cykla till Junis. Just idag hade jag nog gett vad som helst för att slippa. Vet att det blir jätteroligt, men just nu vill jag bara lägga mig och sooooova...

ANNONS
Av Anna - 16 september 2007 22:32

Jag har blivit utmanad av Badtanten och så här fungerar det:

Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler.
I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn.
Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på
deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

Här är fakta / vanor om mig

1. Jag dricker inte kaffe och inte alkohol heller för den delen
2. Jag kör bil alldeles för sällan. Tycker det är läääskigt...
3. Skulle vilja lära mig spela piano
4. Jag lägger alldeles för stor energi på att reta mig på dumma människor 
5. Drömmer om att någon gång göra En Svensk Klassiker
6. Pektån på min vänsterfot är kortare än långtån...
7. Har haft egen frisersalong i tio år
8. Köper sällan kläder, när jag väl gör det är det helst sådana man kan träna i...

Nu utmanar jag 4 st nya bloggare de är....Eftersom jag har sett den här utmaningen cirkulera ett tag har jag inte riktigt koll på vilka som gjort den.


Därför säger jag som så att den som känner sig manad gärna får hänga på!!

ANNONS
Av Anna - 16 september 2007 22:20

Passet gick bra idag med. Idag var det P:s tur att leda passet, så jag kunde glatt bara hänga med och slippa vara nervös. Vi tänkte att vi skulle göra så. Leda passet varannan gång. Den andra assisterar genom att gå runt och hjälpa till och visa, stå i dörren, svara på frågor, kolla kort och så. Markservicen med andra ord.

Det var första gången P ledde och trots ett par riktiga hjärnsläpp (som förmodligen bara jag märkte) så fixade hon det helt strålande! Så nu är det min tur nästa vecka igen!


Efter passet travade jag hem till mamma och pappa för att få träffa mina fastrar och farbröder som var där på middag. Min ena faster och farbror bor i Sunsvall och det var en evighet sen (4 år tror jag) jag träffade dem. Så det var jättemysigt e klart!


Sedan blev jag kvar där tills resten av familjen kom och hämta upp mig. Nu är vi hemma och sonen har precis kommit i säng.


Shit, han kommer vara trött som ett ras i morgon. Grattis till mig som skall få upp honom ur sängen och komma iväg till dagis. Det kommer bli spännande...Ghaa!


I morgon börjar vi med en ny kurs. Somatisk sjukdomslära. Spännande!

Av Anna - 16 september 2007 16:10

till tänderna inför eftermiddagens yogapass!


Familjen är hos kusinerna i Vallda för att fira L som fyllt 8 år. Själv har jag haft ett par lugna timmar själv här hemma. Underbar lyx!


Badkaret fylldes, skrubbvantarna togs fram och härlig musik matades in i cd spelaren...Lycka!


Bättre uppladdning inför passet kan man inte önska! Nu hoppas vi bara att passet går bra idag med! Och att det kommer lagom många ;-)


Återkommer om ett par timmar med rapport!

Av Anna - 15 september 2007 23:41

En mysig kväll har vi haft, dock var dagen inte lika mysig. Hela familjen var tvungen att ta tag i sunkhemmet. Det är nackdelen med att vi knappt är hemma om veckorna. Det blir rörigt och grisigt så in i norden. Det hade vi och ta tag i idag. Samtidigt som vi hade tvättstugan.


Men, efter mycket gnäll, vånda och tjafs fick vi äntligen städat ordentligt, tagit hand om 6 maskiner tvätt, bäddat rent i sängarna, handlat, åkt till tippen. Härligt! (Jag hann till och med ut på en rejäl prommis i det soliga vädret)


Kvällen har varit mysig för mamma och pappa har varit här och käkat middag.Och spelat massor av SingStar. Och spelat Lur. Och myyyyst massor!


En härlig kväll med andra ord!Igår kväll såg vi filmen Jakten på lycka med Will Smith. Mycket, mycket bra film! Verkligen. Se den!

Av Anna - 14 september 2007 18:03

Idag var det dags att skriva tenta i Psykiatrisk sjukdomslära. Tentan var svårare än vad jag hade förväntat mig. Men jag tror nog att det gick vägen ändå. Kunde skriva på alla frågor. Om jag inte skulle ha klarat den får jag skylla mig själv. Jag har INTE pluggat tillräckligt. Inte för att jag inte hunnit, utan för att jag har varit slapp.


Egentligen har jag pluggat mindre och mindre på tentorna under utbildningen. Det har ju gått bra ändå. Jag har fått hybris helt enkelt...*L*


Varför läsa på tentor, jag klarar dom ändå, liksom...


Men som sagt, jag tror nog att jag klarar den. Hoppas, hoppas!


Annars då?


Efter tentan åkte jag hem till mamma och pappa för att mamma skulle hjälpa mig att vaxa benen. Aj,aj!

Benen blev snygga och jag stannade även för att fika. Mysigt att sitta och snacka sådär men föräldrarna utan att ha tre barn som pockar på deras uppmärksamhet. Vi pratade om stort och smått och kände oss sådär lagom filosofiska.


Sen när jag kom hem deppade jag ihop alldeles. Tre kompisar var hemma med döttrarna, hemmet såg ut som faan och resten av familjen bara väntade på att jag skulle komma hem och styra upp allt. Har inte riktigt ork för det idag. Känner mig lite smårisigt, tror att det är en förkylning på g. Sedan är jag lite ursketen efter anspänningen med tentan. För att inte göra saken bättre så hade yngsta dottern med kompis sprayat fullt med parfym inne på dotterns rum. Det stinker satan kan jag bara meddela. Eftersom jag är parfymallergisk mår jag skitilla och får världens huvudvärk av stanken.

Bläk, vad hängig jag känner mig!


Sitter ensam just nu och det är precis vad jag behöver. Maken och sonen stack iväg och handlade. Äldsta dottern gick på träning och yngsta dottern åkte hem till kompisen för att hämta sovgrejer (de skall sova här inatt)


Så nu skall jag tända några ljus, krypa ner i soffan och bara njuta en stund innan invationen är ett faktum igen...

Av Anna - 12 september 2007 20:04

Från och med nu kan man gå på poweryoga hos mig och P om ens läkare skrivit recept på det!


Jösses vad coolt!

Av Anna - 11 september 2007 20:57

Idag hade vi premiär på Junis. Traditionsenligt startade vi höstterminen med tårtbakningstävling. Mums!


Barnet delas in i lag om 4 och 4. Alla lag får samma ingredienser, dock färdiga tårtbottnar. Sen är det bara att skapa fritt. De tävlar i klasserna godaset, snyggaste och bäst namn. Alltid lika kul. Vi ledare är domare och får smaka på ALLA tårtor innan vi fäller vårt avgörande. Sedan får barnen äta så mycket tårta de mäktar med.


Det tråkiga är att det alltid är samma barn som äter med ögonen, är åpna som sjutton och roffar åt sig, men som mår illa innan de fått i sig allt. Man undrar varför? Får de aldrig tårta hemma? Klarar de inte av när det inte finns några gränser?


Jag tycker att det är viktigt att det inte ALLTID är gränser. Det gör ju faktiskt det lite mer spännande och festligt. Men jag tycker ändå att det är lite konstigt att barnen (vissa iallafall) klarar av att hantera det så dåligt. Det är synd!


Har man tårtbakningstävling EN gång om året så måste man ju kunna få äta hur mycket man vill. Eller har jag fel?


Själv klarar jag inte av att äta så mycket just när det gäller sötsaker. Blir illamående nästan på en gång. Så det var INTE godis, kakor och choklad som jag blev överviktig på.

Jag har mina egna laster i form av chips, ostbågar, jordnötsringar och annat slabb. Dock har jag lärt mig ha dessa under kontroll numera.


(oftast iallafall *S*)Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se