Annapanna

Direktlänk till inlägg 29 september 2007

Dags för kalas

Av Anna - 29 september 2007 14:02

Skall fira äldsta dottern med släkten idag.


Vad är det med kalas egentligen? Varför skall man sätta igång med helt vansinniga projekt bara för att man skall ha kalas? Baka, handla, laga mat, och städa borde väl räcka eller?


Nejdå! Skall man ha hem folk så skall man helst renovera hela hemmet en kvart innan. Iallafall är vi sådana. Blir så trött *S*


För två år sedan köpte jag tyg som jag skulle sy ett överdrag till min och makens säng av. Orken och lusten har inte infunnit sig på TVÅ år, men igår kväll klockan halv 11 så... Satt uppe och sydde (och jag är INGEN hejare på att sy!) till mitt i natten. Stackars maken fick lägga sig i sonens säng för att få sova...


Samma sak med socklarna i vårt kök. Vi skulle målat dem när vi renoverade köket i samband med inflyttningen för snart 6 år sedan!! Men de var till igår kväll fortfarande fula och bruna. Men inte längre. Fick ett ryck och målade dem igår kväll.


Med sådana här tokryck borde vi ha kalas åtminstone en gång i månaden! Minst!


Bilder kommer senare. Har inte tiiiiid just nu. Gästerna kommer om två timmar...


Se ya! 

 
ANNONS
 
Malin

Malin

30 september 2007 10:00

Hej Anna,
Både sängöverdraget och listerna blev jättebra!!
Maten dunder god! Tack så mycket, vi hade SÅÅ trevligt!
Kramisar från oss alla :)

http://blogg.aftonbladet.se/17375

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se