Annapanna

Direktlänk till inlägg 19 september 2007

Svärmor...

Av Anna - 19 september 2007 22:03

...har gått och förlovat sig...


Hoppsanikaloppsan vilken överraskning!


Är jätteglad för hennes skull. Hon har varit singel ganska många år, men träffade R för 1½ år sedan. De är tokkära och vi gillar honom skarpt! Framförallt så fungerar han kalasbra med makens lillasyster, som bara är 14, och av naturliga orsaker fortfarande bor hemma. *S*


Så det är bara att säga JÄTTEgrattis! 


Hehe, blev alldeles varm i magen... Härligt att få gå och lägga sig med den känslan och inte känslan av kaos som för några timmar sedan ;-)


Idag har förresten maken och sonen haft sin gympapremiär (det gick bra, de var jättenöjda). Äldsta dottern har varit på sin första konfirmationsträff (hon tyckte det verkade kul),och jag och yngsta dottern har varit på utvecklingssamtal (hon fick med beröm godkänt!)

 
ANNONS
 
BLomst

BLomst

19 september 2007 22:27

Så HERLIG, da - GRATTIS til din svigermor og hennes tilkommende! (:

http://blomst.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

20 september 2007 08:12

Ja visst var det en himla rolig nyhet!! Blev oxå helt paff sedan spred sig ett stort leende över hela ansiktet. :)

Hurra vad jag älskar sådana nyheter!!

http://blogg.aftonbladet.se/17375

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se