Annapanna

Direktlänk till inlägg 19 september 2007

Härlig dag!

Av Anna - 19 september 2007 12:17

Sitter hemma och pluggar idag. Ensam. Och det känns för ovanligheten helt okej. Brukar ha svårt med motivationen. Men idag är den på topp!


Lämnade sonen på dagis strax före åtta som vanligt. Gick hem och käkade frulle. Läste från och till fram till elva. Då bröt jag, satte på en härlig skiva, tände ljus (det är möööörkt här idag), och körde ett härligt yogapass. Ett riktigt egopass. Bara för mig själv. Inte anpassat efter någon annan. Bara de rörelserna som JAG tycker om! Härligt!


Nu är jag nyduschad och skall precis sätta i mig lunchen. Kålpudding och potatis. Mums!


Sedan skall jag läsa ett par timmar till innan det är dags att gå iväg med yngsta dottern på utvecklingssamtal!


Ikväll blir det förhoppningsvis en lugn, skön hemma kväll. Kanske med någon bra film?


Sa jag att det är en härlig dag?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se