Annapanna

Alla inlägg under augusti 2007

Av Anna - 22 augusti 2007 09:44

Igårkväll var vi på bio. Det är någonting vi gör alldeles för sällan, för det är ju så mysigt! Problemet är väl att vi inte alls vill se samma filmer och det är ju mysigast om vi gör det ihop.


Men igår vi vi äntligen tummen ur. Sonen fick vara stanna hemma med morfar så vi kunde se filmen som vi längtat efter.


Den var mycket bra, men jag tyckte nog att det var den av alla 5 filmerna som skiljde sig mest från boken. Lite störrigt när de hoppar över massa saker som man själv tycker är viktigt!


Vi hade sådan tur att filmen gick här hemma så vi slapp åka till Göteborg eller Borås. Det är så sällan det är de filmerna som jag vill se som går i stan. Men det är ju onekligen lite lättare att komma iväg på bio om det räcker med att man tar cykeln!

Något som är jobbigt med biografer är att ljudnivån skall vara så himla hög. Jag fattar inte det! Det känns som om det bara blir värre och värre. Undrans om det bara är jag som är så känslig?


Idag har jag varit med sonen hos tandläkaren. Det gick SÅ bra och han var SÅ duktig! Skönt att ha det avklarat. NU behöver vi bara komma iväg med honom på en 4 års kontroll på Bvc. Har inte varit där med honom sedan han var 2 år *skäms* så det är hög tid nu. Skall försöka komma ihåg telefontiden i morgon så jag kan boka en tid!

Av Anna - 21 augusti 2007 14:14


Satte igång och rensade mitt förhatliga papperskåp för en stund sedan. Men eftersom rensa papper är precis det värsta jag vet försjönk jag ganska så snart i en hög med roliga papper.


När jag fyllde 30 hade jag ingen fest eftersom Axel föddes bara 6 dagar tidigare + att jag fyller under semestern så det är ingen hemma ändå.

Däremot hade jag en myspysig tjejkväll tillsammans med mina 6 tjejbästisar. Visst har jag tur som har så många! Det är ganska festligt egentligen, för de är inte vana att umgås igrupp, vi är men andra ord inget riktigt tjejgäng. Utan jag har min egen , unika historia och relation med var och en av dem.


Men det var inte det jag skulle skriva om...*S*


På den tjejträffen hade en av tjejerna satt ihop en enkät om mig som de andra fick svara på. Himla kul!

Och det var den enkäten jag hittade när jag rensade i skåpet...

En av frågorna löd: Vad är Annas bästa egenskap? 


Och det är här egokicken kommer...


Svaren var:

  • Glad, trevlig
  • Finns det någon som är mer sig själv än hon?
  • Ärligheten
  • Alltid glad och positiv. Har alltid kul med dig!
  • Med Anna i rummet uppstår aldrig en pinsam tystnad
  • Har hon några dåliga? Positiv, opartisk, påhittig, drivande

Känns ganska så bra en tisdag som den här!

Av Anna - 21 augusti 2007 12:03

Ok, nu är jag på G igen efter ett par dagar med taskig energi! Hemsidan (förra inlägget) har varit lite ångest att ha framför sig. Men nu är den mer eller mindre klar. Sedan har jag haft ett par telefonsamtal jag haft lite ont i magen för, som jag klarat av idag.

Har ett kvar, men jag skjuter på det ett tag till *S*


Sedan har jag haft lite ågren för att jag inte vetat hur jag skall jobba i veckan. Men nu har jag bestämt att bara jobba i morgon em/kväll. Det får nog räcka med det...


Jag har iallfall bestämt mig för att blicka framåt, att försöka tackla livet i stort och smått lite annorlunda. Försöka leva mer i nuet och njuta av VARJE dag. Inte bara sträva efter annat. Försöker leva så här för de mesta, men nu skall jag bli ÄNNU bättre på det!


Sådet så!


Nu har jag egentligen bara en stor ångest sak framför mig. Nej, fel, det är inte ångest längre...*S*


Men jag har mitt Aerobicpass som jag måste sätta ihop, och jag ärligt talat har jag lite svårt att hitta inspirationen. men den som väntar på något gott...kan vänta i evighet...


Näpp, det är bara att ta tag idet, och se fram mot en rolig termin!


Skall snart gå och hämta sonen på dagis, så om jag sätter fart så skall jag nog hinna börja iallafall!


Ha en härlig dag!

Av Anna - 20 augusti 2007 16:49


Den här hemsidan har jag sysselsatt mig med att fixa idag. Jisses, vilken tid det tar...


Det är lite kvar att ordna med, men på det stora hela är den ganska så klar. Känner mig relativt nöjd med den.

Är ju ingen webbdesignexpert direkt...Menmen ;-)


Sablar vad stel man blir när man sitter och pillar på tangentbordet hela dagen. Får köra ett yogapass så att jag mjuknar upp igen.


Japp, det gör jag ...NU...!

Av Anna - 19 augusti 2007 20:12

...vilken lipsill jag varit idag. Jag har grinat som om jag aldrig gjort det förrut. Jösses! ;-)


Jag tänker inte här gå in på vad jag har lipat åt, men det är saker som jag borde gråtit över för längesedan. Mao är det inte något akut som hänt idag.


Min stackars pappa fick alltihop när jag pratade med honom i telefon. Det var ju inte riktigt meningen *ler lite generat*...


Efter man har storgråtit sådär brukar det ju kännas sådär skönt, men jag misstänker att jag inte släppt ut allt eftersom det fortfarande känns skit!


Suck, vilket gnäll det blev...Sorry!

Av Anna - 19 augusti 2007 14:52

Om gårddagen gick i slapphetens tecken, så är dagen precis det motsatta. Iallafall för min del.


Känner mig fortfarande lite låg. Vet inte om det är det att sommaren snart är över och hösten snart är här eller om det bara är deppigt i allmänhet.

Hoppas att det går över snarast, för det är så himla trist att känna såhär. Bläk!


Iallafall har jag satt igång ett sådant där sortera, slänga, röja, slängaännumera projekt!

Jätteskönt!


Hemma hos oss tycker jag vi är ganska medvetna om våra inköp, och handlar inte mer än vad vi behöver. Så var sjutton kommer all skit ifrån???

Fattar inte det?

Nu körde vi ju storsanering bara för ett par månader sedan. Vad mycket vi måste ha missat då. Det är ju MASSOR av skit kvar.

Jag vill inte ha massa prylar! Det skall vara lätt att städa och allt skall gå att stuva undan. Vi har det trångt som vi har det ändå. Eller trångt och trångt, (104 kvm) det finns väl de som har det ännu värre. Men det är inte allför gott om plats om man säger så.


Idag har jag härjat loss mest i köket. Skall bli härligt när man hinner med resten av lägenheten med. En sådan där ångestsak för mig är alla PAPPER! Jag HATAR papper, men det kan man inte tro eftersom jag är så flitig SÅ när jag samlar på dem. Fattar inte heller här vart de kommer ifrån. Jag blir galen! Och jag är SÅ dålig på att sortera och sätta in i pärmar. Tror att det är någon slags revolt mot när jag hade egen firma. Då gällde det att ha stenkoll på allt. Trodde nog i min enfald att det skulle bli mindre papper när jag sålde salongen. Men nejdå, de är precis lika många. Suck!


Nope, dags att sätta fart igen om jag skall kunna avsluta projektet innan det är dags att gå och sova. Vill inte ha det här bombnedslaget kvar i morgon när jag vaknar...


Det skulle man ju kunna bli deppig över om något *L*

Av Anna - 18 augusti 2007 21:02

...har vår lördag varit.


Tillhör inte vanligheterna då det oftast är FULLT ÖS här hemma.


Idag har maken och äldsta dottern snickrat på den nya buren till kaninerna. De skall få flytta ut på balkongen åretrunt, vilket skall bli MYCKET skönt. Och så mycket plats det blir över. Mycket välbehövligt!


Jag har fortsatt min bakorgie.  Har fyllt upp fryset med massor av hälsosamt bröd. Känner mig MYCKET huslig. Värsta vuxenpoängen *L*


Yngsta dottern och sonen har mest varit uttråkade.


Så kul har vi haft det en lördag som den här.


Så här var det...


Var egentligen full av energi när jag vaknade i morse. Sedan pratade jag med min bror i telefon, och plötsligt kom jag till vissa insikter som inte kändes sådär himla kul. Saker som jag kanske egentligen visste, men har undertryckt effektivt. Saker som gjorde mig ganska deppig. (Ett tillstånd som jag tackålov inte är i så ofta) Skitjobbigt kändes det iallafall, och luften och energin riktigt pös ur mig.

Så därför blev det inte så mycket med den här dagen...


Nu skall vi se om vi kan få sonen isäng så vi andra kan få spana på någon film som han ändå inte får se...


Mys...



Av Anna - 17 augusti 2007 20:44

Har haft en skön, ganska lugn, mysig dag idag. Vädret är ju tyvärr trist som sjutton, så vi häckar väl inne lite mer än vad man skulle kunna önska. Men vi får leva med det ;-)


I morse var vi tvugna att ställa klockan för vid halv tio (!) skulle min kompis P komma till oss och då skulle vi ätit frulle och vara klara. P och jag körde igenom vårt yoga pass (Vi skall leda yoga tillsammans under höstterminen).

Passet kändes bra och nu är vi nog nöjda med det. Nu gäller det bara att lära sig det också...


Sedan fixade jag håret på henne och hennes dotter. Det inspirerade yngsta dottern, så efter det blev även hon klippt. Jag var lite skeptisk för hon ville att jag skulle klippa upp hennes hår MYCKET! Men det blev kalassnyggt. Plus att jag klippte av luggen så den blev kort. SÅ söt hon blev!


Efter det åkte vi iväg för att kolla in de nya lokalerna som gympan skall flytta in i höst. De håller fortfarande på att bygga, men vi fick komma in och spana. Det kommer att bli jättehärliga lokaler och det känns jättekul med så stora, nya fräscha hallar. Skall bli kalas att få leda pass där!


Idag har veckostädningen sköts av äldstadottern och hennes kompis. De ville tjäna lite extra pengar, och det var skönt för oss andra att slippa...


Lataste mamman, jag vet...*fniss*


Nu har vi häckat framför tvn ett tag och jag misstänker att vi blir kvar där ett tag till. Har proppat i oss så mycket mat att vi inte orkar annat. Magen står i fyra hörn och det är en kraftansträngning att överhuvudtaget röra på sig...Urk!


Synd att det inte är NÅGOT bra på tv ikväll bara. Får se om vi har någon gammal film vi kan spana in.


Se ya!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards