Annapanna

Alla inlägg under juni 2007

Av Anna - 13 juni 2007 21:17

Så har även tjejerna slutat skolan och har sommarlov. Äldsta dottern slutade 7:e klass och yngsta slutade 3:an. Yngsta dottern sjöng och spelade blockflöjt på sin skolavslutning och inte ett öga var torrt *S*. Sonen var febrig men fick hänga med ändå. Barnens mormor var också med. Mysigt mysigt!


Efter avslutningarna promenerade vi hem till mormodern och morfadern för att käka lunch. Pannkakstårta! Mumma!


Sedan blev det en tur till stan. Alla tjejerna i familjen har dåligt med sommarkläder och i synnerhet med shorts. Så idag blev det shopping av sådana. Trist att punga ut med så mycket pengar på en gång, men nu har vi så att vi klarar oss ett tag förhoppningsvis.


Nu har iallafall barnen åkt iväg med sin mormor och morfar till Falkenberg för att spendera helgen där. Både jag och maken jobbar nu torsdag och fredag och det är ju härligare för barnen att få vara i Falkenberg och ha sällskap istället för att vara ensamma hemma. Det kommer de få göra så det räcker ändå innan sommaren är över.

Så nu är det alldeles tyst här hemma.

Så konstigt det känns. Det är väldigt, väldigt sällan våra barn är bortlämnade, och att vi inte skall träffa dem förrän på lördag känns ytterst konstigt.

På fredagkväll skall maken och jag på makens mosters 50 års fest och efter det drar vi också till Falkenberg. Sedan blir det Halmstad på lördag för att fira brorsan och svägerskan. Mys hela helgen lång med andra ord.


Nope, dags att hoppa i säng. Klockan ringer 5.30 i morgon. Dags att sova alltså! 

ANNONS
Av Anna - 11 juni 2007 22:03

35 besökare på en och samma dag! Det var inte illa! Och inga kommentarer...Lite synd...

ANNONS
Av Anna - 10 juni 2007 20:10

Åh, vad fantastiskt härligt vi har haft i helgen! Firade ju makens lillasysters student i Kungsbacka i fredags och sedan drog vi till mams och paps husvagn i falkenberg. Åh, jösses vilken värme!

Det är nästan så att jag som bara älskar värmen har tyckt att det varit lite på gränsen till för varmt *S*Såhär har vi tillbringat större delen av helgen. När vi inte har legat i plurret vill säga...Vi har lyckats göra slut på en hel flaska solskydd 20 och ända har jag lite smårosa bröst, maken röd hals och sonen grisskära öron.

Vi har mest slappat och tagit det lugnt. Vilket vi mycket väl behövde!!!


Nästa helg åker vi ner igen. maken och jag skall på 50 års fest på fredag och mamma och pappa tar med sig ner barnen redan då. Sedan skall vi fira brorsan och hans frus födelsedagar på lördagen i Halmstad så drar vi ner då med! Hoppas på riktigt härligt väder då också!


Nu har vi landat hemma iallafall. Sandiga och lite småbrända. De två yngsta familjemedlemmarna ligger i blöt men efter dem är det min tur att bli av med all sand och gammal solkräm. Sedan skall det bli skönt att krypa ner i en sval säng...för klockan ringer ju 5.20 i morgon....

Av Anna - 8 juni 2007 09:27

Så har vi då klarat av ett av studentfiranderan denna vecka. I går var det min kusin I som slutade skolan. Det var nog ett av det största studentkalaset jag varit på. Det var lätt 100 pers där. Helt sjukt mycket folk! Men det var jättemysigt att träffa alla kusiner och så. På mammas sida är vi 8 kusiner å de är så goa allihop. Det är så himla synd att vi inte träffas oftare än vad vi gör bara. Vi bor ju relativt nära allihop. Jag är äldst (född 73) och minsta kusinen är född 90 så det är ett ganska bra spann på oss.

Iallafall har jag och brorsan bestämt oss för att försöka dra ihop alla till sommaren. Urmysigt!


Idag är jag och sonen hemma och är lediga. Jätteskönt efter en tuff jobbevecka. Ikväll är det makens lillasyster som slutar skolan, så henne skall vi också fira. Sedan lånar vi mams och paps husvagn i Falkenberg över helgen, så efter festen åker vi direkt dit.


Så idag skall jag och sonen packa och greja. Sedan får vi nog ta en sväng till affären för att fylla på lagret av solskydd. Det är änna läge för det nu när solen gassar som den gör. Underbart med förädiskt.

Det är ingen i vår familj som är speciellt solkänslig, men man vill ju inte riktigt chansa, utan här skall det smörjas minsann!


Nu hoppas vi att vädret fortsätter vara lika härligt, så får vi en härlig helg vid havet! Det kan behövas för att ladda batterierna. (1 vecka jobbad, 5 veckor kvar till semestern!)


Ha en go helg!

Av Anna - 5 juni 2007 21:19

Massor av grattiskramar till papsen och svärfar som fyller år idag!


Vilket härligt väder att fira sina födelsedagar med! Fullständingt ljuvligt! Lite väl varmt att jobba i bara. Jobbar järnet i morgon med. Resten av familjen får väl åKa till beachen eller något annat härligt!


*Nä, ja e inte bitter...* He,he

Av Anna - 4 juni 2007 22:01

Lycka är bästa låten tillsammans med bästa serien.


Titta här!


Spelar låten om och om igen, och bara njuter.

Och serien....Ja, den kan man också se om och om igen... Mums *fniss*Av Anna - 4 juni 2007 13:41

Vad länge sedan det var jag skrev här. Livet har rasat på i tempo hundra senaste veckan, och datorn har legat låååångt ner på prioriteringslistan.


I torsdags slutade skolan äntligen iallafall. Vi får tillbaks tentan inom ett par veckor. Men jag tror nog att det gick vägen. vet inte riktigt vad det är läraren begär annars...

I torsdags kväll började jag så sommarjobba. Inget sommarlov på riktigt ännu sådeles. Helgen har också varit fullsmockad med jobb. Så det är inte utan att jag känner mig lite småsliten idag.


Så idag är jag och sonen hemma och försöker ha lite kvalitetstid tillsammans. Vi har hunnit sola, spelat frisbee, gungat, grävt i sandlådan, spelat memory ca 80.000 ggr. Vi tar med andra ord igen det vi missat på senaste tiden!


Resten av dagen skall väl vi göra lite nytta...


Jobbar mån, tis och onsdag denna veckan, sedan har vi två sudentuppvaktningar och blir det härligt väder lånar vi nog mams och paps husvagn i helgen. Så det fortsätter i samma tempo *S*


Men...

om 6 veckor är det semester på riktigt!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se