Annapanna

Direktlänk till inlägg 26 juni 2007

Vab premiär

Av Anna - 26 juni 2007 19:16

Tro det eller ej, trots att jag är trebarns mamma och den äldsta snart fyller 14 år har jag hittills inte varit hemma för vård av sjukt barn. Inte med ersättning från försäkringskassan iallafall. Det måste vara något sorts rekord eller?


Men i morgon så...


Då skall jag vara hemma med sonen som är sjuk och tro sjutton att jag tänker anmäla det till f-kassan.


Då kan man ju naturligvis undra varför jag, den usla modern aldrig varit hemma med mina sjuka barn. Förklaringen är enkel. När flickorna var små hade jag ju en egen frisersalong och hade inte en chans att vara hemma. Om barnen inte var FÖR sjuka så fick de ligga och vara det inne på mitt lunchrum.


Vrickat? Jagvet...


Sedan sonen föddes för fyra år sedan har jag gått i skolan och får naturligvis ingen ersättning av att vara hemma med sjuka barn.


Men i morgon så....


Då är det premiär! det känns nästan lite högtidligt...


Egentligen tycker jag att det är lite pinsamt att vara hemma när jag bara är sommarvikarie, men jag får leva med det eftersom maken var hemma med sonen hela förra veckan när jag jobbade. Då är det ju inte mer än rätt att jag är hemma, trots att det känns lite försmädligt på jobbet...( Man kan läsa mellan raderna att min arbetsmoral nästan är löjlig...)


Fast om jag skall vara riiiiiktigt ärlig, så skall det vara ganska mysigt att vara hemma med barnen i morgon...


Men...det får man inte säga högt ;-) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se