Annapanna

Direktlänk till inlägg 22 juni 2007

Trevlig midsommar...

Av Anna - 22 juni 2007 21:44

hoppas jag att alla har haft! Min har väl varit sådär med tanke på att jag jobbat hela dagen. 7-16 är väl iochförsig helt ok, hade varit tristare att jobba kvällen.

Här i Alingsås har det verkligen vräkt ner regn HELA dagen, så jag tycker lite synd om familjen som hade tänkt gå på midsommarfirande i Nolhagaparken. Det blev ingen med det om man säger så...


Så de yvå yngsta familjemedlemmarna har varit något stissiga nu när de varit inne hela dagen. Något som en något sliten mamma tycker är lite småjobbigt en dag som den här ;-)


Iallafall hade JAG sådan tur att när jag kom hem från jobbet hade maken fixat middag med sill och potatis och hela kittet. Även jordgubbar och glass var ordnat. Inget konstigt med det förvisso. Jag tyckte bara att jag hade tur att de inte ätit det tidigare på dagen utan mig. Mysigt som bara den iallafall!


I natt skall äldsta dottern ha tre kompisar sovandes över, så nu är det mer än fullt i lägenheten. För mig känns det lite konstigt att de inte är med sina föräldrar på midsommar. För mig är det iallaflall en helg som firas med familjen. Och tjejerna är faktiskt bara 13 år än. Det är mysigt att ha de andra flickorna här, men jag hade inte velat att vår dotter hade varit borta...

Sådan hönsig mamma är jag ;-)


Hoppas bara att de håller sig någorlunda tysta inatt eftersom jag skall upp tidigt i morgon för att jobba. I morgon kör jag ett sådant där pestigt delat pass. Jobbar mellan 7-21.30 med några timmar ledigt mitt å dagen. då tänker jag invadera mina föräldrars lägenhet några timmar för att slappa. Känns bara stressigt att ta sig ända hem (föräldrarna bor närmare jobbet) utan det är bättre att hänga där några timmar.


Nope dax att hoppa i säng!  

 
ANNONS
 
Micke

Micke

23 juni 2007 21:13

Här kan man inte påstå det regnat direkt utan har varit kanonväder så jag kan inte alls klaga.

Hopas solen hittat till er nu igen då.

http://kludd.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se