Annapanna

Direktlänk till inlägg 17 juni 2007

Helgen som varit

Av Anna - 17 juni 2007 21:42

I fredags var det ju fest för makens moster som fyllde 50. 150 pers var där så det kan man verkligen kalla för partaj! hur kul som helst var det iallafall. Vi stack från festen tidigt, (iallafall om man jämför med resten av gästerna), men eftersom vi skulle ta oss till Falkenberg (festen var i Gbg) så var vi inte isäng förrän vid 3 tiden på natten.

På morgonen var det härligt att träffa barnen som vi inte sett på 2 dygn. Töntiga föräldrar som vi är, så hade vi nästan längtat ihjäl oss ;-)


I lördags kom så REGNET! Det har inte regnat många droppar den senaste månaden, så det var välbehövligt, men SOM det regnade. Jisses, det vräkte ner HELA dagen. Som tur var var vi nere hos brorsan så vi slapp sitta i ett förtält och uggla iallafall. Dagen hos brorsan med familj var hur mysig som helst och vi blev fullproppade med god mat och tårta...ehhh...bikinisäsongen som redan är här...uhm...


Idag har vi mest gått och skrotat i husvagnen. Vädret har väl varit sådär ,men det har ju inte regnat iallafall...


Så nu är vi ganska nyss hemkomna, men det är ok för jag jobbar em/kväll i morgon och skall inte lämna sonen så tidigt på dagis. Så i morgon blir det sovmorgon!

Lovely!!!

 
ANNONS
 
Micke

Micke

22 juni 2007 08:18

Häftigt partaj med så många!

http://kludd.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se