Annapanna

Alla inlägg under april 2007

Av Anna - 3 april 2007 09:08

Idag har jag tagit mig en bonusdag. Skulle egentligen varit i skolan fram till 16.00 Men det var totalt omotiverande att åka från mina påsklovslediga tjejer idag. Så jag gjorde något som är sällsynt. Jag skobbade. Så nu skall döttrarna, sonen och jag en riktigt mysig dag!Underbart!Tycker det hade varit lovely att vara hemma hos dem hela veckan, men jag får nog nöja mig med idag. I morgon och på torsdag lär bli heldagar i skolan!Äldsta dotterns kompis har det lite tufft hemma och behöver lite semester så hon kommer idag för att bo hos oss i veckan. Skall bli mysigt att ha henne här. Det är världens gulligaste tjej så det är inga som helst problem att ha henne här. Tvärtom!Idag skall vi fylla dagen med att röjja här hemma efter helgens bravader, ta en sväng på stan och hämta mina nya löparskor, handla mat, ga på drop in fika på sonens dagis, sjunga massor av singstar ( Yngsta dottern fick en ny skiva när hon fyllde år!!!). Sedan hoppas jag på att komma ut på en löptur med. Får se om det blir så eller om jag skall ta mig en vilodag. Har tränat varje dag sedan förra måndagen så jag kanske bör låta kroppen vila idag. Men det är så härligt väder och då vill jag gärna passa på att komma ut. Vem vet hur länge det härliga vädret håller i sig???

ANNONS
Av Anna - 2 april 2007 13:50

Älsklingen har varit och hälsat på i helgen. Vilken lycka! Hon bor i Halmstad, så vi ses alldeles för sällan. Men nu har vi tankat kärlek hela helgen!!!!

ANNONS

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se