Annapanna

Alla inlägg under april 2007

Av Anna - 19 april 2007 21:23

...på mig själv ibland. Att jag bara orkar vara så negativ som jag var när jag skrev här för ett par timmar sedan. Att jag bara står ut med att vara en sådan surkärring.


 Eller, ja, det orkar jag ju egentligen inte... *fniss*

Iallafall sitter jag här ett aerobicpass senare och är precis skitlycklig (som vanligt)över att det gick så bra och var så himla roligt. Äldsta dottern och mamsen var med och det gjorde det ju inte mindre roligt.


Att jag aldrig lär mig....Suck!


Just nu känns det som om jag är oövervinnerlig. Kroppen värker, men på ett härligt sätt. Jag är nybadad, insmord och luktar gott. Nu fattas bara en schysst kvällsmacka så kommer jag att sova som en bebis.

Mmmm. Härligt!

ANNONS
Av Anna - 19 april 2007 17:24

Idag har jag en sådan där dag som jag tackålov inte har alltför ofta. Sur och grinig som värsta häxan känner jag mig idag...

Bläk, när det känns så.

Hade helst av allt lagt mig i sängen och dragit täcket över huvudet!!! Barnen gnäller, huvudet värker och hemmet ser ut som ett mindre slagfält. Men tjoho!!!!Det finns det ingen tid för, nej ikväll är det aerobic å då är det dags att gå dit och vara pigg, fräsch och inspirerande för deltagarna. Ibland blir jag så jäkla trött på mig själv.

Varför är det just JAG som skall vara ledare och har ansvar för att de mår bra när de senare går därifrån? Varför kan jag inte bara vara en sådan där "hängapåare" som betalar några hundralappar för att ett par gånger i veckan bli påhejjad av någon annan.

DÄRFÖR... jag är hopplös. Suck!

Jag måste alltid vara den piggaste, gladaste, positivaste, energiskaste... Iallafall på ytan. Bläk, jag är verkligen trött på mig själv just nu...

Skönt att det bara är två gången kvar på terminen. Skall bli skönt med ett långt sommarlov från allt som har med gympa och aerobic att göra. jag kan under sommaren få ta ansvar för enbart MIN träning! Det är tungt nog det ibland. Iallafall dagar som den här ;-)


ANNONS
Av Anna - 18 april 2007 22:06

Idag har det verkligen varit en helt vanlig dag utan några som helst extraordinära händelser. Jag och min kompis A har suttit med vårt arbete precis hela dagen. Det skall bli ca 9 sidor och vi har väl lyckats knåpa ihop 3 av dem. Känns bra, fast vi har ju naturligtvis börjat med de enkla delarna, så det blir väl marigare och marigare.


Jag har även idag lyckats komma ut på en joggingrunda, Idag var det mamsen som var min följeslagare. Så av naturliga skäl gick det betydligt långsammare än när jag sprang med papsen i söndags. Men vi lyckades iallafall ta oss runt 10 km. Så det får vi väl vara nöjda med. Kände mig riktigt seg i benen idag, så det var nog välgörande att ta det lite lugnt.


I morgon skall vi in till skolan för ett seminarie som handlar om lagar och förordningar. SoL och HSL står på dagordningen. Vi har väl inte förberett oss alltför mycket, vi har lagt allt krut på det stora arbetet, men jag hoppas och tror nog att det skall gå vägen ändå!


Nu är det dags att hoppa i säng för jag är verkligen trött som ett ras. Somnade med sonen förut och har liksom inte vaknat efter det.

Återkommer i morgon!Av Anna - 16 april 2007 17:51

.

..är jag faktiskt över mig själv!


Fick tillbaka min tenta i Allmän omvårdnad idag. Max var 82 poäng , jag hade 78! Jätteskönt!!! De fyra poängen jag missade var på en och samma fråga som jag totalt missuppfattat. Så med andra ord var det full pott på de andra frågorna!


Idag har vi haft seminarie i skolan, vilket också gick bra. Arbetet vi gjort blev godkänt, och läraren tyckte det var bra. I morgon skall vi ha handledning inför det stora (5 poäng) arbetet som skall vara inne nästa vecka. Hoppas att läraren gillar våra idéer så vi kan komma igång. Vi har inte alltför många dagar att skriva på, så det blir att utnyttja tiden ordentligt. Därför känns det ganska segt att åka ända till Borås för en halvtimmes handledning i morgon. Två timmar i bil bara för det lilla. Menmen, det är bara att gilla läget...


Ikväll blir det ett gympapass istället för springning. Sprang 1 mil tillsammans med papsen igår kväll så det är lite småsegt i benen idag. Så ett gympapass får minsann räcka!

Av Anna - 15 april 2007 17:13

...är en väldigt mysig film. Såg den igår och ÅH vad jag älskar romantiska komedier av värsta Hollywood sorten. Söt pojke, söt flicka och sådär lagom mycket attraktion...


 

Är nog som Linus Wahlgren i Hundtricket....Önskar livet vore lite mer som i en Hollywoodfilm *fniss*


 

Jo, jag är väl som de flesta fjortistjejer... Tur att jag har äldsta dottern och hennes kompisar. Jämnåriga kompisar tycker att jag är lite småvrickad *S*


 

Över till något helt annat... Mina kompisar S och P fick en liten(4750gr) pojke igår. Han kom 3 veckor försenat efer igångsättning  men alla skall tydligen må bra!

Jättegrattis även till storebror S!!!


 

Idag har det inte hänt alltför mycket i det Lundgrenska  hemmet. Maken slutade snusa i fredags och vill mest vara ifred ( det vill även vi andra ;-))

Yngsta dottern spelade en match i handboll i morse. Som hon tyvärr förlorade. De förlorade även matcherna igår. Men hon var ganska nöjd ändå efterdom hon lyckades göra mål. Stolta som bara den är vi med!


 

Har precis satt i osss middag a´la Mc Donalds. Urk! Så nu laddar jag för att gå ut och springa med papsen min. Måste bara låta den äckliga hamburgaren sjunka lite först...


 

Men iallafall ni som gillar sliskiga, tillrättalagda feelgood filmer. Ni kan gå och hyra The Holiday. Mums...;-) 

Av Anna - 13 april 2007 23:13

Ikväll blev det för mig en rekordlång löprunda! 14 kilometer!!!! Tänkte bara springa 1 mil egentligen, men det kändes så himla bra att jag fortsatte ett helt varv till. Tog det ganska lugnt och orkade springa hela vägen. Dock kändes det ganska rejält i höfterna den sista biten.Jag är full av självförtroende, men undrar ändå: Hur i hela friden skall jag orka springa 7 kilometer till om bara en månad?????Jisses, vad har jag gett mig in på?Att det kändes så bra som det gjorde idag var nog de nya skorna och tightsen! De var ursköna. Dock var det lite kallt på slutet. Gav mig ut kvart över 7 och eftersom jag sprang längre än vad jag räknat med så var jag inte hemma förrän klockan var strax efter halv nio. Då var det INTE lika varmt och skönt längre.Då hade familjen fixat tacos å vi spanade på hundtricket på tv. Den är ju så gullig att man blir alldeles varm i magen. Lång löprunda, mycket mat och en schysst film... Då mår man ganska gôtt!Nattinatti

Av Anna - 13 april 2007 17:41

Idag var jag och hämtade mina nya skor. Ett par Asics Foundation. Jag har redan ett par likadana som jag älskar. Men de här är en ½ storlek större. Så förhoppningsvis skall jag slippa blå tånaglar från och med nu. De gamla har jag haft ett år och de är egentligen fortfarande rätt ok. Kan kan använda dem när det är slask och söl väder ute iallafall. Men de nya är lovely.Samtidigt passade jag på att köpa löpartights. Kunde inet bestämma om jag skulle ha korta eller halvlånga, så det blev ett par av varje. Så idag har jag verkligen haft på spenderbyxorna *ångest*Nu har maken, jag och sonen klarat av veckostädningen så om en stund skall jag ge mig ut och inviga skorna och tightsen i det härliga vädret! Lycka!!!!I morgon skall yngsta dottern vara med på sin första handbollscup och det skall bli jätteroligt att se henne spela. Men det är lite synd att vara inne hela dagen när sommaren nästan kommit hit.Jag älskar solen!!! Det är den som gör livet värt att leva!!Utanför vår lägenhet är det en strid ström av ungdomar. Det är hansbollcup i Alingsås denna helgen. Tror att det är Sveriges största. Hur många ungdomar som helst. och ALLA passerar utanför oss när de skall gå till matserveringen. Så nu är det jämn ström i 2 dygn ungefär. Det är jättehärlig stämning och alla är jätteglada, men det är verkligen SÅ hög ljudnivå...Men vi lever med det, det är ju bara en helg om året!

Av Anna - 12 april 2007 20:46

Trots min oro för flickan i min närhet har dagen varit av ett bra slag. Skulle lämna in en skoluppgift innan kl 13.00 Klockan 12.40 var den uppladdad och klar på nätet. Och det kändes som om den blev ganska bra med. Jag och A (min studiekamrat)brukar verkligen få värka fram våra skrivna arbeten, men den här gången gick det relativt lätt. Vi börjar väl få rutin antar jag. En del av problemet är att vi är alldeles för ambitiösa. Vi har hittils i utbildningen skrivit ett 10-tal uppgifter och vi har än så länge inte fått någon rest, så egentligen är vi nog ganska duktiga. Och den insikten är ju inte helt tråkig ;-)Hade lovat gymnasterna på aerobicen att jag skulle sätta ihop ett nytt pass till ikväll, vilket jag absolut inte har haft tid med. Så när jag kom hem i eftermiddag var det kniven på strupen. Men jag fick tvingat fram ett som faktiskt även den blev ganska så bra.*Inte skrytsam alls...*Det kändes sådär lagom svårt, så alla tyckte det var klurigt men kul. Vi garvade en hel del och SVETTADES som grisar! Det är härligt när det blir så, för när jag gick dit ikväll så var jag oinspirerad och otaggad.Men nu sitter jag här svettig och go och ganska så nöjd med tillvaron.I morgon skall vi sitta här hemma och läsa och kanske skall se om vi kan unna oss en ledig eftermiddag...Det är ju inte fel, så man kan komma ut i det härliga vårvädret!!!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se