Annapanna

Direktlänk till inlägg 28 april 2007

V-V rapport

Av Anna - 28 april 2007 14:49

Det gick sådär.... Upp 1,2 kilo. Skittrist, men inte helt otippad.

Jag VET att jag har ätit för mycket senaste månaden när jag tränat så mycket. Men ärligt, jag har skitsvårt att orka med den hårda träningen och äta mindre. Jag har väl helt enkelt inte hittat den perfekta balansen.

Hoppas jag gör det snart...


Tänkte att jag skall gå tillbaks om två veckor redan, för att se så att jag inte fortsätter gå upp. Får väl försöka vara lite mer hårt med pointsen fram tills dess.


När jag kom hem gav jag och äldstadottern oss ut för att springa. Hon sprang 5 km och jag 10 km. Hon var riktigt, riktigt duktig. Annars har jag behövt släpa runt henne. Men idag orkade hon springa hela varvet och spurtade även ifrån mig. Tippar att hon sprang rundan ca 3 minuter snabbare. Mammas duktiga tjej!


Idag är det dags för kalas igen. Det är barnens kusin A som fyller 4 år. Så nu skall vi dra ner till Kungsbacka för att träffa släkten. Mysigt värre!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se