Annapanna

Direktlänk till inlägg 28 april 2007

Viktväktarna

Av Anna - 28 april 2007 08:57

På väg till viktväktarna för första gången på 8 veckor. Jag är ju Guldmedlem och officiellt inte på "nedgång" så jag behöver inte gå oftare än så


Egentligen...


Men idag är det inte utan att jag är lite småpirrig. Har inte haft någon större koll på maten de har 2 månaderna. Eftersom jag har tränat så mycket har jag inte lagt så mycket vikt vi maten....och det har jag lite ångest för just nu...


Hoppas och tror inte att jag skall ha gått upp så mycket. Senast jag var där låg jag nästan 2 kilo under min målvikt, så jag har visserligen lite att ta på. Men eftersom Göteborgsvarvet är om bara 2VECKOR (Gulp...) så vill jag ju inte väga mer än nödvändigt. Det kommer nog bli tufft nog att ta sig runt...


Nope, dags att gå, återkommer om en stund :-)

 
ANNONS
 
maddlur

maddlur

9 maj 2007 11:29

Bra jobbat!!! :)

http://maddlur.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se