Annapanna

Direktlänk till inlägg 26 april 2007

Loftsängen väck!

Av Anna - 26 april 2007 18:15

I september gjorde vi en runtflyttning bland rummen i vår lägenhet. Döttrarna delade tidigare rum och lillebror hade eget. Men i höstas flyttade äldsta dottern och sonen ihop och yngsta dottern fick eget rum. Detta innebar (för att vara kortfattad) att vi fick en loftsäng över. Som var fin och använd endast 1 år.

Ingaproblem tänkte vi. Den säljer vi lätt på blocket eller något sådant, den får stå halvt nedmonterad i vardagsrummet så länge...


Tjenare....


Inte en kotte svarade på någon av annonserna. trots att sängen är jättefin och jättebillig!!! Vi sänkte priset mer och mer, men inte då....


För ett par veckor sedan fick vi nog och började attackera alla i vår omgivning med erbjudande om en gratis loftsäng. Tackålov nappade en av makens arbetskompisar och nu har han precis varit och hämtat den.

Så underbart! Vi har fått ett helt nytt vardagsrum!!! Lycka!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se