Annapanna

Direktlänk till inlägg 21 april 2007

Lördagsrapport

Av Anna - 21 april 2007 14:31

Härligt soligt är det idag, men kallt som sjutton i blåsten. Skulle följa med yngsta dottern till Nolhaga för hennes gympaträning och jag konstaterade att endast en stickad tröja inte räckte för att slippa frysa.

Idag kommer min bästa kompis M med familj hit. Vi har inte träffasts sedan jul, fast de bara bor 3 mil bort. Fattar inte att det skall vara så svårt att ta sig tid för något som är så viktigt. Att träffa de som betyder mest.


Igår kväll hade vi en riktig myskväll med pizza och hyrfilm. (Både jag och maken hade dock klarat av varsin 10 km runda före ;-)). Först såg vi Just my luck, en söt tjejfilm så var så där lagom gullig. Sonen skrattade så han tjöt. Och sa att det var det roligaste han sett. Eftersom han bara är 3½ så vet jag inte riktigt hur mycket han fattade, men huvudsaken var ju att han hade roligt...

Sedan såg jag och maken Borat. Alla jag pratat med om den säger att den är något av de roligaste de sett. Så jag undrar verkligen om jag är helt humorlös...För jag tyckte verkligen inte om den alls.

Den humorn är inget jag skrattar åt. Men maken knäckte sig helt och hållet! Ja, jisses... Han garvade så att han inte fick någon luft överhuvudtaget.


Näpp, dags att återgå till strykhögen innan gästerna kommer. Har tvättat sex maskiner tvätt idag, så det är en del som skall strykas och vikas. Tackålov är det mest träningskläder och dem är det ju bara att vika ihop.

Dagens I-lands problem??? Inte då...;-)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se