Annapanna

Direktlänk till inlägg 19 april 2007

Sur och grinig

Av Anna - 19 april 2007 17:24

Idag har jag en sådan där dag som jag tackålov inte har alltför ofta. Sur och grinig som värsta häxan känner jag mig idag...

Bläk, när det känns så.

Hade helst av allt lagt mig i sängen och dragit täcket över huvudet!!! Barnen gnäller, huvudet värker och hemmet ser ut som ett mindre slagfält. Men tjoho!!!!Det finns det ingen tid för, nej ikväll är det aerobic å då är det dags att gå dit och vara pigg, fräsch och inspirerande för deltagarna. Ibland blir jag så jäkla trött på mig själv.

Varför är det just JAG som skall vara ledare och har ansvar för att de mår bra när de senare går därifrån? Varför kan jag inte bara vara en sådan där "hängapåare" som betalar några hundralappar för att ett par gånger i veckan bli påhejjad av någon annan.

DÄRFÖR... jag är hopplös. Suck!

Jag måste alltid vara den piggaste, gladaste, positivaste, energiskaste... Iallafall på ytan. Bläk, jag är verkligen trött på mig själv just nu...

Skönt att det bara är två gången kvar på terminen. Skall bli skönt med ett långt sommarlov från allt som har med gympa och aerobic att göra. jag kan under sommaren få ta ansvar för enbart MIN träning! Det är tungt nog det ibland. Iallafall dagar som den här ;-)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se