Annapanna

Direktlänk till inlägg 26 mars 2007

Helgrapport

Av Anna - 26 mars 2007 09:58

Så var det måndag igen....Helgen har varit jättebra. Vi är trötta som ras alla tre, men vi har haft en riktigt grym helg. Det har varit förhandlingar, lite sömn, disco, god mat, massor av kompisar, dansmattor, singstar, linedance, ännu mer förhandlingar, massor av skratt och ännu mindre sömn.... Precis som det ska vara med andra ord. Hoppas och tror att döttrarna har haft det lika kul som jag!Så nu är jag avtackad efter mina 5 år i styrelsen. Det är väldigt blandade känslor i kroppen just nu. Det är klart att det känns lite skönt, med tanke på tidsbristen i mitt liv just nu. Samtidigt blev det en riktigt bra styrelse som valdes nu, och det hade varit riktigt, riktigt kul att jobba tillsammans med dem...Tror att de kommer få riktigt mycket bra saker uträttade!Så nu lämnar vi det!Annars då?Sitter här och rensar papper, dels från förra kursen och dels junispapper. Skönt när våren kommer att få lite nystart och rensa ut en del av det gamla. Nu gäller det att fokusera framåt!Dottern fick Erik Segerstedts cd igår på sin födelsedag, så nu kör jag en genomlyssning på den. Inte dum alls. Har inte riktigt kommit igenom den än, men än så länge är det riktigt schysta låtar! Sitter här och får härlig vårkänsla i kroppen! Härligt väder,schyst musik och en härlig måndag framför sig. Helt ok faktiskt. Får nog ladda in de bästa låtarna på min mp3 och ge mig ut i solen på en härlig spring runda!Ha en härlig dag!!!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se