Annapanna

Direktlänk till inlägg 23 mars 2007

Tentan avklarad!

Av Anna - 23 mars 2007 14:35

Så, då var det klart för denna gången. Tentan var på 5poäng och jag tror att det gick vägen. Iallafall på 2 av de 3 delarna. Allmän omvårdnad och pediatrik delen kändes helt ok medan vårdhygienen hade lite skumma frågor. Men med lite tur gick nog det bra!Skönt att slippa tentor å ett tag nu...Ikväll åker jag och tjejerna iväg på distriktsårsmöte med Junis. Vi skall till Vänersborg.Vi åker ikväll och kommer hem på söndag em. Alltid kul att åka iväg på kurser och möten och dyligt. Men just nu känner jag mig lite småsliten så just nu tycker jag det vore gôtt att få vara hemma. På söndag avgår jag som distriktsordförande, vilket känns ganska skönt. Förhoppningsvis kommer tiden räcka till lite bättre när det blir en sak mindre att fokusera på. Så nu blir det att ta tag i packning och alla papper jag redan borde ha ordning på. Det har liksom kommit i sista hand ett tag nu, men nu är jag så illa tvungen att hugga tag i det.På söndag fyller yngsta dottern 10 år, så när vi kommer hem på söndag får vi försöka fira henne lite grann. Barnens mormor och morfar kommer väl hit en sväng och skall väl få lite tårta åtminstone. Maken får väl ordna det eftersom han inte skall åka med till Vänersborg. Men hemmet ser ut som en svinstia och allt det kan jag väl inte lägga på honom. Så jag får väl ta en runda i lägenheten innan vi åker. Bläk!Men undra sa flundra om jag inte måste lägga mig på sängen och sluta de bruna en stund först? Jo, det måste jag visst!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se